banner388

AHBAP'lardan Başkan Taşçı'ya sevgi seli

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret eden AHBAP İl Temsilcisi Berat Bagay, "Başkan Taşçı'yı gençler çok seviyor. İletişim konusunda örnek gösteriyoruz" dedi.

AHBAP'lardan Başkan Taşçı'ya sevgi seli

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret eden AHBAP İl Temsilcisi Berat Bagay, "Başkan Taşçı'yı gençler çok seviyor. İletişim konusunda örnek gösteriyoruz" dedi.

07 Mart 2018 Çarşamba 13:15

Samsun haber - Sosyal medya sitesi Twitter'dan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etmek istediklerini söyleyen AHBAP grubuna Başkan Taşçı, 'Sizi bekliyorum' demişti. AHBAP grubu üyesi gençler, Atakum Belediyesini ziyaret ederek Başkan Taşçı'yla uzun süre sohbet etti.


Atakum Belediyesi olarak, gençlerimizle yakın iletişim halindeyiz diyen Başkan Yılmaz, "Birlikte üretiyor, ilçemizin geleceği noktasında gençlerimizden fikir alıyoruz. Bu anlamda sosyal medya üzerinden bizimle iletişime geçen AHBAP grubu gençleriyle de buluşmak istedik. Birlikte sosyal yardımlaşma ile kültürel çalışmalar ve gençlerin eğitimine yönelik projeler yapacağız. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Gençlerin gözlerindeki ışık, beni gelecek adına daha da umutlandırdı" dedi.

AHBAP İl Temsilcisi Berat Bagay ise Başkan Taşçı'ya teşekkür ederek, "Gençlerle iletişim noktasında, Samsun'da örnek gösterdiğimiz Başkan Taşçı'yla tanışmak istedik. Grup olarak Twitter'dan yaptığımız çağrıya kısa sürede yanıt veren ve hemen ertesi gün bizleri belediyede ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Biz, Atakum Belediyesinin özellikle sosyal ve kültürel anlamdaki başarılı çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Bizler de bu çalışmalarda Başkan Taşçı'nın yanında olduğumuzu ve her zaman destekçi olduğumuzu dile getirmek istedik" diye konuştu.


Ziyarete sosyal medya fenomeni Dodo'da katıldı. Atakum Belediyesi Hayır Çarşısını gezen gençler yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 07.03.2018 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.