banner388

Acemi Erler Yemin Etti

Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkezi'nde acemi erler yemin etti.

Acemi Erler Yemin Etti

Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkezi'nde acemi erler yemin etti.

27 Mayıs 2016 Cuma 14:55
Acemi Erler Yemin Etti

Vatani görevinde bulunan ilk bölümü tamamlayan er ve erbaşların dağıtım töreninde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz ise askerlerin ve ailelerinin sevincine ortak oldu.
Gökberk Kışlası'nda düzenlenen törene Samsun Vali Vekili olan Recep Yüksel, Samsun Garnizon ve Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz ile şehit aileleri, gaziler, Mehmetçikler ile yurdun dört bir köşesinden gelmiş olan yakınları katıldı.
Er ve erbaşların yemin töreninin ardından kısa dönem erler, yaş kütüğüne plaket çaktı. Törende Vali Vekili olan Recep Yüksel, Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından ise oğlunun vatani görevini gerçekleştirdiği kışlada daha önce askerliğini yapan babalara, ant içme töreninde ise katılım belgeleri verildi.
Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken’in konuşmasının sonrasında törende er ve erbaşlar tören geçişi yaptı. Tören geçişinin ardından mutlu son ile Mehmetçik’in aileleri ile kucaklaşması ve hasret gidermesiyle sone buldu.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 16:02
Anahtar Kelimeler:
KomutanErAcemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.