banner388

81 İlden 81 Başarılı Öğretmen

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 81 Öğretmen Samsun'da Buluşuyor

81 İlden 81 Başarılı Öğretmen

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 81 Öğretmen Samsun'da Buluşuyor

26 Nisan 2016 Salı 11:46
81 İlden 81 Başarılı Öğretmen

81 BAŞARILI ÖĞRETMEN İÇİN ŞİMDİ SIRA SAMSUN'DA

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 81 ilden 81 başarılı öğretmeni Konya, Çanakkale ve Ankara’nın ardından şimdi de Samsun’da buluşturacak. 
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Milli Mücadele’nin başkenti Samsun’a gelecek olan başarılı öğretmenler, şehrin tarihi, turistik ve kültürel mekanlarını gezip incelemeler yapacak.
Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Öncel, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Esen’e başarılar diledi. Nezaket ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmene Hizmet, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Daire Başkanlığı’nın yaptığı mesleki çalışmalar ve başarılı projeleriyle öne çıkan öğretmenlerin ödüllendirilmesi amacıyla organize ettiği ‘81 İlden 81 Öğretmen’ projesi hakkında bilgi verdi.

4. ETKİNLİK MİLLİ MÜCADELENİN BAŞLADIĞI YERDE

Bakanlığın eğitim öğretimde öğrencilerin başarılarını artırmaya yönelik çalışmalarının yanı sıra ulusal ve uluslararası projeler üreten öğretmenleri ödüllendirmek, milli bilinci geliştirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla şehirlerin özel günlerinde gezi programları düzenlediğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Esen, bu kapsamda 4. etkinliğin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftasında Milli Mücadelenin başlangıç şehri Samsun’da yapılacağını söyledi.

ETKİNLİK 22 MAYIS'TA BAŞLIYOR

Etkinlik kapsamında 22 Mayıs’ta Samsun’da buluşacak 81 başarılı öğretmenin Samsun’un ve Amasya’nın tarihi, turistik ve kültürel yerlerini gezeceğini, bilgi ve deneyimlerini meslektaşlarına ve öğrencilerine aktaracağını belirten Esen, bu kapsamda Samsun’un Kurtuluş İskelesi, Bandırma Vapuru, Batıpark Amazon Köyü, Amisos Tümülüsleri, Kent Müzesi ve Kuş Cenneti’nin gezileceğini söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın organizasyonu kapsamında 81 başarılı öğretmeni Samsun’da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarının altını çizdi.


 

 
Son Güncelleme: 26.04.2016 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.