banner388

600 Çiçek Dikildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Doğanın Sesi Topluluğu "Geleneksel Çiçek Dikme Festivali" Kapsamında Çiçek Dikti

600 Çiçek Dikildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Doğanın Sesi Topluluğu "Geleneksel Çiçek Dikme Festivali" Kapsamında Çiçek Dikti

19 Mayıs 2016 Perşembe 09:21
600 Çiçek Dikildi

600 çiçeğin dikilmiş olduğu Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Karahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gonca Özdemir Tarı ile daire amir ve müdürleri beraberinde öğrenciler de katılım gösterdi.Etkinlikte katılımcılara lokma tatlısı ikram edildi. Müzik eğlence programı sonrasında ise çiçek dikme etkinliği gerçekleştirildi. İlk çiçek Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis tarafından ekildi. Okulun Mobilya Dekorasyon Bölümü atölyesinin gezilmesi esnasında Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis atölyeye bir kompresör alacağını açıkladı.
Bilgisayar Bölümü öğrencilerinden Emre Önal okul bahçesinin ve doğanın güzelleşmesine katkı sağlamak amacıyla çiçek diktiklerini ifade ederken, Doğanın Sesi Topluluğu’nun Akademik Danışmanı olan Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir amaçlarının mezuniyet öncesi çevre düzenlemesi yaparak çevre bilincini oluşturmak ve çevreye karşı duyarlılığı en üst seviyeye çıkartmak olduğunu belirterek emeği geçen ve katılan herkese teşekkürlerini sundu.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 10:30
Anahtar Kelimeler:
OkulçiçekBahçeDoğa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.