banner388

36 Yıllık Birikimi İle Rektör Adayı

36 yıl önce öğrenci Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) muhasebeci olarak çalışan Prof. Dr. Şenol Eren, artık rektör adayı olduğunu belirtti.

36 Yıllık Birikimi İle Rektör Adayı

36 yıl önce öğrenci Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) muhasebeci olarak çalışan Prof. Dr. Şenol Eren, artık rektör adayı olduğunu belirtti.

02 Haziran 2016 Perşembe 12:26
36 Yıllık Birikimi İle Rektör Adayı

OMÜ Rektör Adayı olan Prof. Dr. Şenol Eren, rektör olması sonucunda şehir ile üniversitenin bütünleşmesini daha ileri bir seviyeye getirmeyi hedeflediğini söyledi. Rektör Adayı Prof. Dr. Şenol Eren, Doç. Dr. Önder Duman ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’i makamında ziyaret etti. Rektör adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulunan Eren, göreve başlaması halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri hakkında bilgilerini sundu.Üniversite-şehir bütünlüğüne katkı sağlamayı amaçladığını belirten Şenol Eren, “36 yıldır OMÜ’de görev yapıyorum. Özellikle öğrencilik yıllarımda muhasebecilikte çalıştım. Samsun iş çevrelerini iyi tanıyorum. Aday olmaya kara vermeden önce şehirde bazı diyaloglarım oldu. İş çevreleri ve yerel yönetimlerle konuşmalarda bulundum. Bu konuşmalar neticesinde özellikle üniversite-şehir işbirliği ve üniversite-sanayi işbirliği konularında üniversitenin daha fazla katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Bu anlamda rektörümüzün başlattığı hamleyi daha da arttırarak devam ettirmek niyetindeyim. Samsun’da bulunan fakültelerdeki ilmi gelişimleri daha üst seviyelere getirmeyi düşünüyorum. Özellikle Tıp Fakültesi ile ilgili bir takım gelişmeler ve değerlendirmeler yapmayı düşünüyorum. Çünkü Tıp Fakültesi bölgenin en önemli fakültesi ve hastanesi olmasına rağmen bazı konularda atak yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Üniversitede bulunan TEKNOPARK ve Teknoloji Transfer Ofisi'ni geliştirerek Samsun’la, iş adamlarıyla ve iş çevreleriyle ilgili Samsun’un gelişmesi anlamında bazı katkılar sağlamak amacıyla daha üst seviyeye çıkartmayı düşünüyoruz. Eğer rektör olursam şehirle üniversitenin bütünleşmesini daha ileri düzeye getirmeyi amaçlıyorum. İnşallah adaylığımız Samsun’a ve ülkemize hayırlı olur” şeklinde konuştu.
İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen de Rektör Adayı Prof. Dr. Şenol Eren, Doç. Dr. Önder Duman’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
 

Son Güncelleme: 04.06.2016 17:27
Anahtar Kelimeler:
OmüRektörAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.