banner388

2. Kattan Düşen Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Samsun'un Terme ilçesinde yaşanan olayda, bir binanın 2. katından düşen küçük kız çocuğu inanılmaz şekilde kurtuldu.

2. Kattan Düşen Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Samsun'un Terme ilçesinde yaşanan olayda, bir binanın 2. katından düşen küçük kız çocuğu inanılmaz şekilde kurtuldu.

09 Haziran 2016 Perşembe 20:10
2. Kattan Düşen Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Samsun’un Terme ilçesi Kocamanlar Mahallesi’nde oturan Tuncay Güler (32) ve Tuba Güler (31) çiftinin kızları Fatıma İklil Güler (2) evlerinin 2. katından aşağıya düştü. Bir araca çarpmasının ardından yola düşen çocuk yaralandı.

O anlarda kaldırımdan geçen yaşlı bir adamın umursamazlığı şaşkınlığa yol açarken, küçük kızın aşağı düştüğünü gören çevredeki esnaflar koşarak küçük kızına yardıma geldi.Yaşanan talihsiz olay hemen 112’ye haber verildi. Olay yerine sevk edilen 112 Hızır Acil ekipleri küçük kızı düştüğü yerden alarak Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Küçük kız burada ki ilk müdahelesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunan küçük kızın amcası Lokman Güler (29), "İş yerinde çalışıyorduk. Gittiğimizde yerde yatıyordu. Hemen ambulansla hastaneye götürdük. Şükür durumu iyi. Birkaç kırık var ve şu anda tedavi ediliyor" ifadelerini kullandı.

Polis olayla ilgili tahkikata başlarken, kamera kayıtlarında bir vatandaşın düşen çocuğu umursamaması ve sonra yoluna devam etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 09.06.2016 20:18
Anahtar Kelimeler:
Termeçocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.