banner388

19 Mayıs Bafra'da Coşku İle Kutlandı

Samsun’un Bafra İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Coşku İle Kutlandı

19 Mayıs Bafra'da Coşku İle Kutlandı

Samsun’un Bafra İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Coşku İle Kutlandı

19 Mayıs 2016 Perşembe 11:52
19 Mayıs Bafra'da Coşku İle Kutlandı

​Sabah Atatürk Anıtı önünde başlamış olan Gençlik Yürüyüşü Kent Meydanı'nda son buldu. Burada düzenlenen programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri suni çim sahada devam etti. Kaymakam Halis Arslan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş ve Belediye Başkanı olan Zihni Şahin öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu uçaklarının gökyüzündeki geçişi izleyenlerde büyük ilgi uyandırdı.
Atatürk Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Öğretmeni olan Nevin Çelebi tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Kaymakam Halis Arslan, konuşmasında; “Samsun 19 Mayıs’tır, 19 Mayıs Samsun’dur. Samsunlular 19 Mayıs’ın coşkusunu çok iyi bilirler. Onun için bu coşkuyu Türk milletine yaşatan Samsunlulara, bu kutlu yürüyüşün lideri Gazi Mustafa Kemal'e minnet ve şükran borçluyuz” dedi.
Kaymakam Halis Arslan,  konuşmasının ardından okulların ve sporcuların geçit töreni yapıldı. Protokol tarafından19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor turnuvalarında dereceye giren Özel Çocuklar Eğitim Kulübü öğrencilerine madalyaları verildi. Halk Eğitim Merkezi Mehter Takımı’nın gösterisinin ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden program bayrak gösterisi ile son buldu.
Kutlama programına ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, gaziler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.