banner388

15 Temmuz etkinlikleri şehitlikte başladı

Samsun'da 15 Temmuz’un 2. yılı dolayısıyla şehit mezarlıkları ziyaret edildi.

15 Temmuz etkinlikleri şehitlikte başladı

Samsun'da 15 Temmuz’un 2. yılı dolayısıyla şehit mezarlıkları ziyaret edildi.

15 Temmuz 2018 Pazar 13:10

15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin ardından tam 2 sene geçti. Bu sene 15 Temmuz’un 2.yılı nedeniyle Samsun’da bulunan Asri Mezarlıkta şehitler ziyaret edildi. Ziyarete birçok askeri erkan güvenlik mensuplarının yanı sıra, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu katıldı. Şehitler için Kuran-ı Kerim okunduktan sonra dualar edildi ve şehit mezarlıklarına karanfil bırakıldı.

“Vatandaşlarımızın direnişi ile darbe engellendi”

15 Temmuz’da vatandaşların direnişi ile darbenin engellendiğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “15 Temmuz ile ilgili dün etkinliklerimiz başlattık. Şehitlerimizi anmak ve unutmamak adına bu etkinliklerimizi yapıyoruz. Akşam saat 8’de meydanda etkinliklerimiz olacak. Samsun’da bugün hava yağışlı ve inşallah akşama kadar azalır diyoruz. 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi diğer darbelerden farklıydı. Vatandaşlarımızın da direnişiyle darbe engellendi” şeklinde konuştu.

Haber: Müberra TAŞÇI
Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 15.07.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
koyu_yorum 2018-07-15 14:07:33

bunları yapmassan seni ihrac ederler zaten, hersey göstermelik sahte