banner388
banner390
banner410
banner408

Sağlıklı Cilt Ve Saçlarla Yaza Merhaba Deyin

Baharı yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde yaza taze bir cilt, bakımlı saçlarla girmek hayal değil

banner269

Sağlıklı Cilt Ve Saçlarla Yaza Merhaba Deyin

Baharı yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde yaza taze bir cilt, bakımlı saçlarla girmek hayal değil

23 Mayıs 2016 Pazartesi 12:03
Sağlıklı Cilt Ve Saçlarla  Yaza Merhaba Deyin

Özellikle her kadının hayalleri arasında olan sağlıklı cilt ve bakımsaçlara ulaşmak hiçte zor değil. Cilt bakımı yaz aylarına girerken önem vermeniz gereken hususlardan biridir. Makyaj yapılsa da yapılmasa da cilt, günlük temizleme ve nemlendirmeye gereksinim duyar. Yaza girmeden önce mutlaka ciltteki ölü hücreleri yok etmek ve yenilemek gerekiyor. Bunun için genel şartlardan birisi de düzenli ve zengin yemek menüsü ve cildi besleyecek ürünlerin kullanımı.
Tüm kadınların güzelliklerinin en belirgin unsuru saçlarıdır. Dolayısıyla saç bakımı bu husustan dolayı vazgeçilmez bir etkendir. Yazın koruduğunuz saçlarınız, yazdan sonraki mevsimlerde de canlılığını koruyacaktır. Yazın saçları koruma, saçlar için yapılabilecek en iyi seçimlerden biridir. Saç bakımı ve sağlığı için düzenli olarak A, C, E vitaminleri, Folik Asit, B12, Biotin alabilirsiniz. 
 

Son Güncelleme: 23.05.2016 12:22
Anahtar Kelimeler:
KadınBakımCiltSaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.