banner388

Lazer epilasyon hakkında merak edilenler

FBM Estetik Tıp Merkezi Medikal Estetik Doktoru Hülya Ettekin, lazer epilasyon ile ilgili merak edilenleri cevaplandırdı.

Lazer epilasyon hakkında merak edilenler

FBM Estetik Tıp Merkezi Medikal Estetik Doktoru Hülya Ettekin, lazer epilasyon ile ilgili merak edilenleri cevaplandırdı.

02 Ocak 2018 Salı 16:39
Lazer epilasyon hakkında merak edilenler

İstenmeyen tüyler, gelişen teknoloji sayesinde kadınlarda ve erkeklerde sorun olmaktan çıkmış durumda. Lazer epilasyon ile birlikte acısız bir şekilde vücudun çeşitli bölgelerinde bulunan tüylerden kurtulmak mümkün. Bu konuda merak edilen soruların başında ise lazer epilasyonun herhangi bir zararının olup olmadığı, hangi bölgelere uygulanabildiği ve fiyatları geliyor.



FBM Estetik Tıp Merkezi Medikal Estetik Doktoru Hülya Ettekin, lazer epilasyon konusunda merak edilen sorulara cevap verdi.


LAZER EPİLASYON NASIL YAPILIR?

Lazer epilasyon, tıbbi lazerlerin kullanıldığı bir tedavi şeklidir, seanslarla yapılır. Lazer epilasyonda kullanılacak lazerlerin çeşitlerini tamamen kişinin cilt yapısı, ten rengi, kıl köklerinin yapısı, kıllarının rengi ve kalınlığı belirler. Herkesin kullanacağı lazerin dalga boyu farklı farklıdır. Lazer epilasyon tedavisinde seans sayıları, kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama 3 ile 10 seans sürer. Erkeklerde bu tedavi süresi çok daha uzundur. Lazer epilasyon yöntemi belli bir süreçte yapılmaktadır. Hastanın belirli bir bölgesine uygulanan lazer epilasyon yöntemi hasta kontrole gelerek buna göre belirli bir süreç belirlenir.


LAZER EPİLASYONUN HERHANGİ BİR ZARARI VAR MI?

Lazer epilasyonun herhangi bir zararı bulunmamakla birlikte işlemin gerçekleşeceği ortamın hijyeni, bilgisi ve doktor kontrolü bu konuda önemli rol oynamaktadır. Lazer epilasyon olacak kişilerin özellikle bünyelerinde hekim bulunan merkezleri tercih etmeleri gerekir. Bütün bunların dışında lazer epilasyonlarını mümkün mertebe güvendiğimiz ve daha önceden detaylı bilgi aldığınız bir epilasyon merkezinde yaptırınız, aksi takdirde lazer ile işlemler gerçekleştirildiğinden vücudunuzun deri tabakasında bir takım bozukluklar oluşmaya başlayabilir.


LAZER EPİLASYON HANGİ BÖLGELERE UYGULANABİLİR?

Lazer epilasyon göz çukuru hariç her bölgeye uygulanabilir. Kadınlarda tüm bacak, genital, koltukaltı; erkeklerde ise sırt, göğüs, omuz, isteğe göre bacak, kollar, genital ve kalça bölgesine de uygulanabilir. Kişinin kıl kalınlığı, rengi ve ten rengi de uygulamanın uygulanıp uygulanamayacağını belirleyen unsurlardandır.


LAZER EPİLASYONUN FİYATLARI NELERDİR?

Lazer epilasyonun fiyatları, uygulanacak bölgeye göre değişkenlik göstermektedir. Uygulama yapılacak gerekli kliniklere fiyat için başvurulabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.