banner388

"Hiç yürüyemem sanmıştım şimdi desteksiz yürüyebiliyorum"

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Eyüp Genç'e başvuran hasta, bastonla geldiği hastaneden destek almadan yürüyerek çıktı. 

"Hiç yürüyemem sanmıştım şimdi desteksiz yürüyebiliyorum"

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Eyüp Genç'e başvuran hasta, bastonla geldiği hastaneden destek almadan yürüyerek çıktı. 

06 Nisan 2021 Salı 12:41
"Hiç yürüyemem sanmıştım şimdi desteksiz yürüyebiliyorum"

Fıtık konusunda yurt içi ve yurt dışından birçok hastanın tercihi olan Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eyüp Genç hastalarına şifa olmaya devam ediyor. 

HİÇ YÜRÜYEMEM SANMIŞTIM

Ameliyat öncesi çektiği sıkıntılar ve ameliyat sonrası durumundan bahseden hasta Fatma Aşıkoğlu şu ifadelere yer verdi:

Ben belimden çok rahatsızdım. Birçok ameliyat geçirdim ama uyuşukluklar geldi, yürüyecek halde değildim. Lavaboya bile 2 kişiyle birlikte gidebiliyordum. Op. Dr. Eyüp Genç'e başvurdum. Hocamız hemen ameliyat yapılması gerektiğini söyledi. Doktorumuz çok iyi Allah razı olsun ondan. Hiç yürüyemem sanmıştım, şuanda çok iyiyim. Bastonla güçlükle yürüyebiliyordum. Ameliyattan sonra bastona ihtiyacım kalmadı. Şuanda yavaş yavaş yürüyebiliyorum eve gidince daha iyi olacağım inşallah. Ben doktorumdan çok memnunum. 

ARTIK DESTEKSİZ YÜRÜYEBİLİYOR

Ameliyat sürecini değerlendiren Op. Dr. Eyüp Genç şu ifadelere yer verdi:

"Daha öncede benzer rahatsızlıklardan ameliyat olan hastamız bel ve bacak ağrısı, destek olmadan yürüyememe ve dik duramama şikayetleri ile bize başvurdu. Emar görüntülerini incelediğimizde 2. seviyede bel kayması ve birçok seviyede de kanalda darlık olduğunu gördük. Bununla birlikte hastanın sırtında da omurilik kanal darlığı mevcuttu. Hastamıza ameliyat önerdik. Ameliyatımız biraz uzun sürdü ancak başarılı bir cerrahi operasyon sonrası hastamızı desteksiz yürütmeyi başardık. Hastamıza sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyoruz."

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Merkez şubesinde görev yapmakta olan Op. Dr. Eyüp Genç ile 0533 232 66 96 numaralı telefondan iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.

İnstagram:op.dr.eyupgenc

Facebook: opdreyupgenc

Son Güncelleme: 06.04.2021 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.