"Meme asimetrisi olan kişilerde eşitlik nasıl sağlanır?" sorusuna ilişkin Op. Dr. Nazlı Tosun şu ifadelere yer verdi:

•Büyük memeleri olan bir kişide daha doğrusu bir tarafı büyük sarkık, bir tarafı sadece sarkıksa mesela burada yaklaşık bir boyutlandırma yapıp bir taraftan doku çıkartıp, diğer tarafı dikleştirip hastamızın meme dokusunu toparlarız.

•Ameliyathanede hasta anestezi altındayken oturtup bakarız. Yaklaşık eşit görüntü elde ettiğimizde aslında ameliyata devam ederiz, eşitlemeyi göz kararı yaparız. y

•Yine memesinde küçüklük olan ve protez koyacağımız kişilerde de farklı boylarda protezler ile ki bunun deneme boyları vardır.

Op. Dr. Volkan Kınaş bilgilendirdi: Obezite tedavisi için doğru zaman
Op. Dr. Volkan Kınaş bilgilendirdi: Obezite tedavisi için doğru zaman
İçeriği Görüntüle

•Ameliyat sırasında farklı boyları deneyerek yaklaşık bir eşitlik sağlarız ve ona göre kalıcı protezlerini koyarız.

Detaylı bilgi ve iletişim için;

•05523551355
•05012551255

Adres: Güzelyalı, 3054. Sk. NO:5, 55020 Atakum/Samsun