banner388

Böyle dolandırıcılık görülmedi

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayı akıllara durgunluk getirdi.

Böyle dolandırıcılık görülmedi

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayı akıllara durgunluk getirdi.

17 Kasım 2020 Salı 22:58
Böyle dolandırıcılık görülmedi

VEKALET VERDİ DOLANDIRILDI


Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, M.T.(48) 05 AAJ 749 plakalı 2009 model Renault Sembol marka aracını satılığa çıkardı. Dolandırıcı A.Ö.(52) telefonla ulaştığı M.T.'ye 65 yaş üstü olduğunu, pandemiden dolayı sokağa çıkamadığını, kendisine vekaletname verip masrafları da karşılayacağını söyleyip kandırıp Havza ilçesinde davet etti. Vekalet ve araçla Havza ilçesine giden M.T. ile buluşan ve akrabası olduğunu söyleyen kimliği belirsiz bir kişi aracı bakma bahanesiyle alıp kaçtı. M.T. yaptığı araştırmada aracının vekaletname kullanılarak galeriye 40 bin liraya satıldığını tespit edince dolandırıldığını anlayarak polise şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunDolandırıcıHavza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-11-18 08:37:08

Tecavüzcü,vatan hainleri ve dolandırıcılar icin ailen idam yasası cikarilması lazim nerde bu devlet nerde bu milletvekilleri anca yiyip icip geziyorsunuz isinize geldimi hemen yasa cikiyor idamida cikarin

Avatar
ayıp 2020-11-18 08:53:42

3 kuruş için değer mi la hem kendini hem memleketin adını lekelemeye, terbiyesiz. ne oldu şimdi başın göğe mi erdi, güzel bir iş mi yaptın.

Avatar
dadasdsa 2020-11-18 06:57:55

yurt dışında araç fiyatı 5bin burada aynı araça 100bin, kim hırsız dolandırıcı, iyi anlamak lasım?