banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdiği mitingde partiden ayrılanları sert bir dille eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdiği mitingde partiden ayrılanları sert bir dille eleştirdi.

08 Mart 2019 Cuma 21:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa mitinginde yaptığı konuşmada, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti'den ayrılanlara tepki göstererek, "Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu can bu tende oldukça, bir daha biz bu trene kabul etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bazı tezgahlara, oyunlara sakın ha gelmeyin. Çok tezgahlar kuruluyor. Neymiş beyefendi aday olmamış. Aday olmayınca bakıyorsunuz ne dava var, ne bir şey. Menfaat neredeyse oraya gidiyor. İşte ne diyorlar, 'kazanınca ben tekrar AK Parti'ye geleceğim' diyorlar. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenler kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha biz bu trene kabul etmeyiz. Biz bu davada kimlerle yola çıktıysak, bize ihanet etmedikleri sürece yolculuğumuza devam ederiz. Onun için emaneti emin ellere teslim ettik, yola devam ediyoruz. Siz de emanetinize sahip çıkıyor musunuz, mesele bitti. Biz milletimizi birlikle, beraberlikle, dayanışmayla geleceğe taşımak istiyoruz, bize ihanet edenlerle değil. Biz şehirlerimizi hizmetle, muhabbetle, yatırımla geliştirmek istiyoruz. Buna karşın, birileri ısrarla bölücülük fitnesini içimize sokmaya ve büyütmeye çalışıyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.