banner388

Samsun’da ilginç bir kafe

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Yaşam Merkezi’nde açılan, “La Casa de Papel” dizisine ithafen açılan “La Cafe de Papel”, üniversite öğrencilerinden ilgi görüyor.

Samsun’da ilginç bir kafe

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Yaşam Merkezi’nde açılan, “La Casa de Papel” dizisine ithafen açılan “La Cafe de Papel”, üniversite öğrencilerinden ilgi görüyor.

15 Mart 2018 Perşembe 10:47

Samsun haberTüm dünyada büyük ilgi gören  “La Casa de Papel” dizisi, sosyal medyada da oldukça fazla konuşuluyor. Samsun’da da aynı adla bir kafe açıldı. Çalışanların hapishane kıyafetleri giydiği kafe Ondokuz Mayıs Üniversitesi  içindeki yaşam merkezindehizmet veriyor ve üniversite öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor.


Kırmızı tulumlar giyen kafe çalışanları aynı zamanda dizideki karakterlerin isimlerini kullanıyor. Kafenin işletmesini yürüten Ali Kemal Taner, “Profesör”adını kullanıyor. 


Bu kafeyi açmayı, fırsatı değerlendirmek olarak düşündüklerini belirten Ali Kemal Bey, “Çok gündemde ve ‘Çukur’ dizisiyle beraber, sosyal medyada insanların dilinden düşürmediği bir dizi. Biz isim düşünürken böyle bir konsept aklımıza geldi, 4 gün içinde kafeyi açtık. İnsanlardan gelen tepkiler de beklediğimden güzel oldu” dedi.


İlgiden memnun olduklarını söyleyen Ali Kemal Bey, “Sosyal medyamızdan her gün sayısız mesaj alıyoruz. İstanbul’da ne zaman açıyorsunuz diyenler oluyor. Tabii ki sosyal medyada da karalama kampanyaları oluyor üzerimize ama takdir edenler  yoğunlukta. Üniversite gençliğinin ayağını kesmediği bir yer diyebiliriz burası için. Şu anda tepkilerden ve eleştirilerden memnunuz. Kendimizi nasıl düzeltiriz diye de düşünmüş oluyoruz. Şubelerimizi de arttırmayı düşünüyoruz” diye konuştu.


Müşteriler de diziyi takip ettiklerini ve kafeyi çok beğendiklerini belirtti.


Muhabir: Dilek Alabulut
Kameraman: Furkan Koç

Son Güncelleme: 16.03.2018 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.