banner388

Samsun'un o ilçesindeki iddialar ortalığı karıştıracak

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Özata, Vezirkörü ilçesinde 50 işçinin torpille işe alınacağını iddia eti.

Samsun'un o ilçesindeki iddialar ortalığı karıştıracak

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Özata, Vezirkörü ilçesinde 50 işçinin torpille işe alınacağını iddia eti.

19 Mayıs 2017 Cuma 14:08
Samsun'un o ilçesindeki iddialar ortalığı karıştıracak

Samsun haber - MHP Vezirköprü ilçe Başkanı Ahmet Özata, Vezirköprü'de Kaymakam Yunus Emre Altıner'in, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in ve AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan'ın torpille işçi yerleştireceklerini iddia etti. Akrabalarını ve eş dostlarını Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne, Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi'ne ve Vezirköprü Kaymakamlığı'na yerleştireceklerini belirten Özata sansasyonel açıklamalarda bulundu.


Özata, "Eğer adam alacaksınız torpil karıştırmayın. Bu toplumu bu kadar gerip, bölmeyin. İnsanları bu kadar ötekileştirmeyin. Bu ilçede AK Partili kadar neredeyse MHP'li ve CHP'lide var bu insanları yok saymasınlar. Benim bunu bildiğimden onlarında haberi var. Yerleştirmeleri gizlice ve usulsüzce yapacaklardı. İlerleyen dönemlerde Vezirköprü'de Kaymakam Yunus Emre Altıner, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 30 kişi, Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi'ne 20 kişi, Vezirköprü Kaymakamlığı'na da 5 kişi almayı hedefliyorlardı" dedi.

PARTİ'NİN SEKRETERİ KAYMAKAMLIĞA ALINDI

Başkan Özata aynı zamanda Vezirköprü'de Kaymakam Yunus Emre Altıner'in AK Parti İlçe Başkanlığı sekreterini, Vezirköprü İlçe Kaymakamlığı sekreteri olarak işe aldığını söyledi. MHP İlçe Başkanı Özata bu duruma sert tepki göstererek "Böyle bir şey olamaz. Defalarca uyardım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.05.2017 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emel 2017-05-19 16:41:20

Siyaset yapacaksalar adaletli olmalılar oh ne ala memleket torpili olanlar işte olmayanlar sürünmeye devam hakmıdır bu

Avatar
Ökkeş 2017-05-22 08:13:54

Partili kaymakam, partili c.baskani, partili Diyanet, partili hakim savci polis jandarma vs.vs olacagi budur. Vah Türkiyem vah.

Avatar
Muharrem 2017-05-19 14:15:49

Bıraksın boş konuşmayı geçen dönem akplileri ilkadımdan kovdular sürdüler müdürleri çöpe verdiler sonra ne oldu mhp kaybetti akpliler mhplilere aynı eziyeti yaptı başa geçen kadrosunu kurar kimse refernsız adamı işe almaz bu işler böyle...

Avatar
Muharrem 2017-05-19 14:16:49

Kendi yaptıklarından kimse bahsetmez irili ufaklı da olsa siyasetçiler hepsi komikkk

Avatar
Hasan 2017-05-19 14:20:52

Bu mu yanı Şok şok şok

Avatar
FAHRİ ŞAHİN 2017-05-20 11:28:16

GERÇEK ÖYLE DEYİLMİ BAŞKAN HELE MHP ÜYESİ OLURSAN BIRAK İŞE GİRMEYİ ESNAF OLURSUN GİRİŞİMCİ DESTEĞİ BİLE ALAMAZSIN.

Avatar
Referans torpil olmuş 2017-05-24 09:45:46

Haram para

Avatar
Hasan Demirbağ 2017-05-24 12:37:15

MHP başkanı gerçekleri dile getirmiş, sözlerinde de çok haklı ama insanımız o hale getirildi ki bütün sahtekarlıklara, adaletsizliklere, kul hakkına onay veriyor. Bu haber için yapılan yorumlarda da var bu tip yozlaşmış, menfaatçi beyinler.."İnsanlar hak ettikleri şekilde yönetilirler. Hz. MUHAMMED (S.A.V).