banner388

Özköylü, Samsunhaber.com'a İçini Döktü

Agresif tutumu nedeniyle spor kamuoyunun eleştirdiği Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Samsunhaber.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özköylü, Samsunhaber.com'a İçini Döktü

Agresif tutumu nedeniyle spor kamuoyunun eleştirdiği Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Samsunhaber.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

02 Mart 2017 Perşembe 16:19
Özköylü, Samsunhaber.com'a İçini Döktü

Tıpkı futbolculuğu döneminde olduğu gibi heyecanlı ve bir o kadar agresif kişiliğini teknik direktörlük kariyerinde de sürdüren Osman Özköylü'nün özellikle 'agresif'  görüntüsü spor kamuoyu tarafından sıkça eleştirilir oldu. Boluspor ile oynanan karşılaşma sırasında taraftarların futbolcu Göksu'ya olan tepkisine duyarsız kalmayarak tribünlerle tartışan başarılı teknik adamın bu durumu kafaları karıştırdı. Maç sonrasında köşe yazılarının çoğunda bu özelliği ile gündeme gelen teknik direktör Özköylü konuyla ilgili olarak Samsunhaber.com'dan muhabirimiz Özgür Kalanbak'a açıklamalarda bulundu. 

“BU KARAKTERİM HEP VAR OLACAK”

Özköylü, "Ben bu durumun çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Yani kötü olduğunu nerede görebilirsiniz zaman zaman, belki saha kenarında hakemlerle problem yaşamada veya verdiğimiz maç sonrası demeçlerde. Ama bunlarda tamamen iyi niyetle ve samimiyetle içinden geçenleri söylemekle alakalıdır. Saha kenarında benim agresif olmamın takıma büyük enerji verdiğimi düşünüyorum. Kendimi orada çok enerji dolu hissettiğim zaman maçı daha iyi yaşıyorum ve bunu takımıma yaşattığımı hissediyorum. Benim karakterim bu hırslı bir insanım kazanmayı severim. Kaybetmeyi kolay kolay kabullenen bir insan değilim. O yüzden bu karakterimi ben kaybedemem kaybedersem ben bu işi yapamam. Bunu çok net söyleyebilirim. Bundan dolayı benim bu karakterim hep devam edecek" dedi.

EKSİKLERİMİZ ÇOKTU

Takımın genel durumunu ve gelecek sezonla ilgili olarak da konuşan Özköylü, "İkinci yarı başladığı an itibariyle oluşturulan yeni bir takım var. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçten düşme potasından uzaklaşmak için birçok hamle yapıldı. Bu hamlelerin bir anda çok şey getirmesi, bütün sorunları gidermesi zaten beklenemez. Hemen hemen 13 yeni transfer yapılmış, ilk yarıda oynayan ilk on birde ki futbolcuların yüzde 80'i değişmiş. Takımlarında çok fazla süre almamış, fiziksel ve mental olarak hazır olmayan oyuncularla ikinci yarıya girilmiş” dedi.

İÇ SAHADA KAYBETMEMELİYİZ

Özköylü, şöyle devam etti; “İlk bakışta ilk iki maçını kaybetmiş bir takım ama oynadığı oyunla ilerisi için umut veren bir Samsunspor var.  Bizim özellikle iç sahada berabere bile kalmamamız gerekiyor. Deplasmanda da kazanabiliyorsak kazanıp en kötü şartta puanla dönmemiz şart. Aynı zamanda rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleme gibi bir dezavantajımız var. Samsunspor bu sezon ligde kalacak ve gelecek sezon daha güçlü bir şekilde hedefine koşar adım ilerleyecektir.  Bunun için buradayız.”


KALBİNİN SESİNİ DİNLEDİM VE GELDİM

Samsunspor'a geliş hikayesini de anlatan Özköylü, "İçimde ki bu kulübe karşı olan sevgi ve saygımdan dolayı teklifi kabul ettim. Bu camianın büyüklüğünden burada yapılabilecek büyük işlerin olabildiğini hissettim. Evet sıkıntılıydı, benim gibi bu pozisyondaki bir teknik adamın bu teklifi kabul etmiş olması. Çünkü transferin bile açılıp açılmayacağı belli değildi. Biz belki geleceği çok iyi göremiyoruz ama gelecekle ilgili hissiyatlarımız var. Bu kulüpte futbol oynamış ve her şeyini bilen birisi olarak buradayım. Samsun'da ki potansiyeli biliyorum. Kalbim gitmemi istedi bir anda kendimi burada buldum" dedi.

Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 03.03.2017 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.