banner388

Ölümle dalga geçiyorlar

Samsun’un İlkadım İlçesinde yayalar kırmızı ışık ihlali yaparak hem kendi canlarını tehlikeye atıyor, hem de hareket halindeki araçları olası bir kazaya sebebiyet vermeye zorluyor.

Ölümle dalga geçiyorlar

Samsun’un İlkadım İlçesinde yayalar kırmızı ışık ihlali yaparak hem kendi canlarını tehlikeye atıyor, hem de hareket halindeki araçları olası bir kazaya sebebiyet vermeye zorluyor.

10 Eylül 2017 Pazar 17:02
Ölümle dalga geçiyorlar

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım İlçesi, Cumhuriyet Meydanında yayalar kırmızı ışık ihlali yaparak hem kendi canlarını tehlikeye atıyor, hem de hareket halindeki araçları olası bir kazaya sebebiyet vermeye zorluyor. Objektifimize rastlayan ve sıklıkla görülen bu durum çevredeki vatandaşlara ‘Ölümle dalga geçiyorlar’ dedirtiyor.

“Temel eğitim şart”

İnsanların Samsun’un en kalabalık trafik Işığı olarak bilinen Cumhuriyet Meydanı ışıklarında her an bir kaza yaşanmasının an meselesi olduğunu belirten çevre esnaflarından Lütfi Doğan, “Bu manzara burada her zaman yaşanıyor. Sıklıkla kazalarda meydana geliyor. Yayalarımız çok bilinçsiz. Avrupa’nın hangi yerinde böyle bir manzara var. Çünkü o insanlar bilinçli. Küçük yaşlarda bilinç altlına trafik kuralları yerleştiriliyor. Bizde de aynı eğitimler okullarda verilmeli. Şu hale baksanıza ölümle adeta dalga geçiyorlar. Araçlar onlara çarpmamak için zorlukla duruyor. Hatta okullarda trafik polisleri derse girmesini Milli Eğitim Bakanlığı önermeli. Bu insanlara temel eğitim şart” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 11.09.2017 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2017-09-10 21:43:55

günaydın yıllardır aynı durum devam ediyor

Avatar
Mehmet 2017-09-11 15:59:24

Meydan ışıkları tehlike saçıyor, bir üstgeçitin elzem olduğunu yetkililer ne zaman anlayacak. Hem araçlar durmaksızın Bafra istikametine yönelirler, hem kırmızı ışıklardan karşıya geçerken kamyonların ezdiği içleracısı nene
torun manzaraları son bulur.

Avatar
Misafir 2017-09-10 19:31:00

Oradaki olay sinyalizasyon ile ilgili.kavsakta araçlara kırmızı ışık yandığı için yaklaşık 1-2 dk o alanda araç olmuyor

Avatar
Samsunlu 2017-09-10 20:34:15

Her kim bu hatayı yapıyorsa çok yanlış yapmış araç bu hadi diyelim sürücü çok dikkatli durmak istedi Allah korusun çarpmamak için bu mekanik bir makina ya durmazsa. Yazık olur ...