banner388

Bu okul Samsun’da eğitime damga vuracak

Uzman eğitim kadrosu ve modern kampüsüyle göz kamaştıran Bilnet Okulları, Samsun’da eğitim hayatına başladı.

Bu okul Samsun’da eğitime damga vuracak

Uzman eğitim kadrosu ve modern kampüsüyle göz kamaştıran Bilnet Okulları, Samsun’da eğitim hayatına başladı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 12:06
Bu okul Samsun’da eğitime damga vuracak

Samsun Haber - Bilfen Şirketler Grubu’nun okul markalarından biri olan Bilnet Okulları, Samsunlu veliler ve öğrencilerle buluştu. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Samsun’da hizmet vermeye başlayan Bilnet Okulları, yeni eğitim sezonu öncesi veliler ve öğrenciler için kokteyl düzenledi. Uzman eğitim kadrosuyla, kalite eğitim için tüm altyapıya sahip modern bir kampüsle öğrencilerini karşılayan Bilnet Okulları, verdiği eğitimle Samsun’da fark yaratmayı amaçlıyor.

“Sadece Eğitim Odaklıyız”

Bilnet Okulları’nın Samsun kampüsünde verilen kokteylde konuşan Samsun Bilnet Okulları kurucusu Atila Akcan, “Bilnet, her şeyden önce eğitim odaklı bir kurum. Çocuklarımızı öncelikle sınava tabi tutup derecelerini belirliyoruz. Buna göre eğitim programı hazırlıyoruz. Bunun yanı sıra ölçme ve değerlendirme sistemleri ile öğrencilerimizin gelişimlerini gözlemleyerek eksikleri olanları hafta sonları etüt programlarını tamamlıyoruz” dedi.

“Öğrencilerimiz Yeteneklerini Keşfetsin İstiyoruz”

Derslerin yanı sıra öğrencilerinin sosyalleşmesine ve yeteneklerini keşfetmesine de çok önem verdiklerini vurgulayan Akcan, “Bizim için sosyalleşme çok önemli. Bir çocuğun çok zeki olup da çok başarılı olması nereye kadar yeter bu çocuğa? Çocuklara arkadaşlık ortamı lazım, değişik hobiler lazım. Zaten çağın vebası gibi çocuklarımızın hepsinde bir internet bağımlılığı var. Bunun önüne geçebilmek için sosyal faaliyetlerimiz olacak. Böylece çocukları bilgisayarın karşısında oturacağına arkadaşlarıyla buluşup bir şeyler yapacak. Müzik ve sporda çocuklarımızı bir alana yönlendirmek istiyoruz.  Çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmek için yetenek testleri yapacağız. Bu gelecek hayatlarını planlamasıyla ilgili” diye konuştu.

“Ahlaklı Bireyler Yetiştirmek İstiyoruz”

Akcan son olarak, “Biz çocuklarımızın iyi birer birey olmasını istiyorum. Örf ve ananelerimize uygun ahlaklı bireyler olmalarını istiyorum. Bu bizim geleceğimiz için çok önemli. Biz bu şekilde yola çıktık. Bizim bu konuda en büyük destekçimiz velilerimiz olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Kamil Çağatay BALCI

Son Güncelleme: 13.07.2022 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.