Transfer Dedikodularına Net Yanıt
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, son günlerde basında yer alan transfer iddialarına açıklık getirdi. Yunan oyuncu Gerasimos Mitoglou için görüşme yapıldığını ancak transferin gerçekleşmediğini belirtirken, Umar Sadiq ile ise hiçbir temas kurulmadığını söyledi.
"Çilek Transfer" Algısı Yanıltıyor
Umar Sadiq için "çilek transfer" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Yıldırım, “Sadece piyasası için bilgi aldık. Pahalı geldi, görüşme bile yapmadık” dedi. Rey Manaj ile de bir anlaşma olmadığını, yalnızca menajerinin istekli olduğunu ancak kulüp olarak ilgilerinin olmadığını söyledi.
Gerçekçi ve Dikkatli Transfer Yaklaşımı
Başkan Yıldırım’ın açıklamaları, kulübün rastgele transfer hamlelerinden uzak durduğunu ve somut adımlar üzerinden ilerlediğini gösterdi. Transfer gündeminde ismi geçen oyuncularla yapılan veya yapılmayan temaslar, şeffaf şekilde kamuoyuyla paylaşıldı.