Almanya’da ikamet eden Süleyman Yalçınkaya, Samsun Adliye Sarayı yanındaki Borkonut Center’da yaklaşık 5 yıl önce satın aldığı büroyu önce bir avukata kiraya verdi. Avukatın taşınmasının ardından iş yeri M.A.K. adlı kişiye kiralandı. Yaklaşık 2,5 yıl sonra Almanya’daki Yalçınkaya’ya ulaşıp taşındığını ve anahtarı bir emlakçıya bıraktığını söyleyen kiracı, olayın ardından ortadan kayboldu.

A W475636 04 1200X676

"İçeride köpek beslemişler, her yer savaş alanı gibiydi"

İzne gelip bürosuna giren Yalçınkaya, karşılaştığı manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Büroda duvarların tahrip edildiğini, balkon camının kırık olduğunu, parkelerin ve kapıların köpek tırmalamalarıyla zarar gördüğünü belirten Yalçınkaya, "İçeride köpek beslemişler. Duvarın rengi değiştirilmiş, kapı yerinden sökülüp kaybolmuş. Avukat tuttum, bilirkişi talep ettim. Hakkımı sonuna kadar arayacağım" dedi.

A W475636 06 1200X676

Hukuki süreç başlatıldı

Yalçınkaya'nın avukatı Batıgün Karaman ise "Müvekkilim ciddi şekilde mağdur edildi. Zararın tespiti ve tazmini için yasal süreci başlattık" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA

A W475636 07 1200X676

Samsun'da umudun ve üretimin Adı: "Gelin Ayşe Atölyesi"
Samsun'da umudun ve üretimin Adı: "Gelin Ayşe Atölyesi"
İçeriği Görüntüle

A W475636 10 600X800