banner388

Sosyal Medyada Hainler Boş Durmuyor

Bugün yaşanan hain saldırı sonrasında sosyal medya teröristleri yine boş durmuyor.

Sosyal Medyada Hainler Boş Durmuyor

Bugün yaşanan hain saldırı sonrasında sosyal medya teröristleri yine boş durmuyor.

17 Aralık 2016 Cumartesi 17:11
Sosyal Medyada Hainler Boş Durmuyor

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de içinde çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüsü geçerken, bomba yüklü araç patlatıldı ve yaşanan bu hain saldırıda 14 askerimiz şehit olmuş, 56 askerimiz de yaralanmıştı.

Tüm Türkiye Kayseri'deki alçak saldırıya karşı tek yürek olmuşken, bazı sosyal medya teröristleri de hain paylaşımlarda bulundu. Patlamayla alakalı terörü ve teröristi öven, askere, vatandaşa hakaret eden paylaşımları siber@egm.gov.tr adresine şikayet edebilirsiniz.

Saldırının ardından sosyal medyada binlerce kişi teröre lanet mesajları paylaşırken, bazı kişiler de haince mesajlar paylaştı. İşte o hain paylaşımlardan bazıları:







Son Güncelleme: 19.12.2016 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞERİF YILMAZ 2016-12-17 15:50:52

Bir tek gerçek var ki, itin dileği kabul olsa gökten kemik yağardı.
Daha sağlam ve başımız daha dik yarınlara ve ebediyete kadar Türk olarak yaşayacağız.
Sağolun sevgili Nevin.

Avatar
Emrah karakaş 2016-12-17 22:26:01

Rahmetli başbuğ Türkeş demişti avrupada kendi ülkelerinde yaşamayan hiç bir insan özerklik istemedi fakat siz bu Kürtlere yüz verirseniz bunlar isteyecek demişti nur içinde yat basbugum inşAllah Allah hainlerin kalbine gerçeği öğrenmeyi nasip eder