banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş sigara açıklaması! Büyük yaptırımlar geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sigara yasağı ile ilgili bir açıklama daha geldi. Erdoğan sigara kullanımı konusunda elektronik sigaranın da ülkeye girişinin yasaklanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş sigara açıklaması! Büyük yaptırımlar geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sigara yasağı ile ilgili bir açıklama daha geldi. Erdoğan sigara kullanımı konusunda elektronik sigaranın da ülkeye girişinin yasaklanacağını belirtti.

21 Eylül 2019 Cumartesi 17:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş sigara açıklaması! Büyük yaptırımlar geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sigara tiryakilerine üzücü haber geldi. Erdoğan sigara kullanımı ile ilgili yaptığı açıklamada yasağın daha da genişleyeceğini söyleyerek şahsi araçlarda da yasağın uygulanacağını bildirdi. Ayrıca elektronik sigaranın da ülkeye girişinin önleneceğinin altını çizdi.

“NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

"Araçta sigara içme konusu. Yazılı kayda girmek suretiyle şoför de içemeyecek arkada oturanlar da sigara içemeyecek. Kapalı yerlerde, balkonlarda sıkı bir uygulamaya gideceğiz. Şimdi bunun üzerindeyiz. Bu işin üzerine çok daha sıkı bir şekilde gideceğiz. Para cezası vesaire ne gerekiyorsa bunların hepsi olacak.

“SANKİ ELEKTRONİK SİGARANIN ZARARI YOK”

Bir de elektronik sigara hikayesi var. Sanki elektronik sigaranın zararı yok. Hepsi hikaye, onda da nikotin var, onda da aynı numara var. Onda bir de gümrükte bazı sıkıntılar vardı. Orada da İçişleri Bakanlığı, Gümrük Muhafaza vesaire ile yurda girişini yasaklamak ve vergi koymak suretiyle işi çözeceğiz. Bir de nargile var. Onla da mücadelemizi sürdüreceğiz. Nargile konusunda da aynı mücadeleye giriyorum diyen Erdoğan “Nargile sigaradan daha zararlıdır. Bu noktada medyanın bize yardımcı olması lazım ki mücadelemizi devam ettirelim." İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-09-21 21:57:53

Ülkemizin birinci sıradaki sorunu sigara. İşsizlik yok, Enflasyon % 1, Milli Gelir kişi başına 30.000 dolar, Asgari ücret 5000 TL, Emekli maaşları 5000 TL ve üstünde, Hastanelerde doktorlar hasta başına 30 dakika muayene zamanı ayırıyor, İşçi, Memur ve Emekli eczaneden ilaçlarını muayene ücreti ve ilaç farkı ödemeden alıyor ve Dolar 1 TL'ye düştü bizim tek sorunumuz SİGARA.

Avatar
Çelik Kaptan 2019-09-21 18:41:05

İşi kökünden çözmek için KHK çıkarın ve ülkemizde sigara, tütün ve nargile içmeyi yasaklayın mevcut görevliler bu işi savsaklıyor.ihbar mekanizmasını çalıştırıp ihbarcılara ödül verin.iki nefes çekip can sıkıntısını azaltanlar belki stresten bir an önce öbür dünyaya göçer iktidar da sağlık masrafından kurutulup artan parayı daha lüks bir yaşam için yeni uçak ve yeni Mercedes alımında kullanır.

Avatar
ayse 2019-09-23 09:17:05

sayın cumur baskanı sen bırak sıgarayı erken emellılık nerde kaldı vatandasın sahsı ısıyle ugrasma cok az kaldı Allah belanı verecek

Avatar
Emin Karagüzel 2019-09-22 09:54:39

Haksız yere öldürene idam nerede. Akp hayatta idam çıkarmaz, RTE eser Gürler ancak, milleti soyup soğana cevirtler önceden aliex 1 dolar alışverişe vergi yoktu şimdi 12 TL yani yüzde yüz vergi var,

Avatar
yüksel 2019-09-22 10:08:56

kardeşim bi sigaramız var içiyoruz neden iş yok para yok huzur yok saglık yok bırakda onu bari içelim nerde özgürlük onu içme bunu yapma param pulum olsa huzurum işim gücüm olsa zaten içmem sigara ama yok bırakın onu bari rahat içelim ondan sonra gel benden oy bekle bırak param pulum yok ama yaşam tarzıma sigarama karışma içiyorum arkadaş varmı ötesi günde 2 paket içiyorum

Avatar
Coskun 2019-09-21 23:00:45

Ülkenin % 60’ı akaryakıt vergisi , % 30’u tekel % 10’uda üretemedğimiz araç vergisinden ayakta

Avatar
samsun55 2019-09-23 08:37:33

yalandan nağme yapmayın sigaradan yıllık 40 milyar tl vergi alıyorsunuz

Avatar
ahmet 2019-09-23 10:02:11

Kurt kuzu misali...