banner388

TSK, Kandil'e Girecek!

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Suriye'deki Fırat Kalkanı harekatına benzer bir operasyonun da Kandil'de yapılacağını iddia etti.

TSK, Kandil'e Girecek!

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Suriye'deki Fırat Kalkanı harekatına benzer bir operasyonun da Kandil'de yapılacağını iddia etti.

25 Ocak 2017 Çarşamba 13:28
TSK, Kandil'e Girecek!

Nevşin Mengü'nün sunduğu CNN Türk Ana Haber'e konuk olan  Abdülkadir Selvi, Irak'ta da Fırat Kalkanı Operasyonuna benzer bir operasyon yapılacağını belirterek şunları söyledi:

"Mart ya da nisan ayında mevsim şartlarının izin verdiği tarihlerde Suriye'deki Fırat Kalkanı Operasyonu'na benzer Irak'ta da terör örgütüne yönelik bir takım müdahaleler görebiliriz. Doğrusu bu konuda çok sınırlı bilgilerle hareket ediyoruz. Çok fazla da bu konuyu açmak istemiyorum. Ama önleyici terör kapsamında, terörü sınırlarımız ötesinde durdurmak, içerde de ayrıca PKK'nın canlı bombalı araçları hazırladığı, 'içimizdeki Kandilcikler' dediğimiz yerlere yapılan operasyonlar da kış şartlarında devam ediyor. İçeride örgüte yönelik operasyonlar sürecek, dieğer taraftan da sınır ötesinde bir takım faaliyetlerin yürütüldüğü belli oluyor" 

Samsun Valisi İbrahim Şahin de bir süre önce Kandil'e girilmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:
"Aslında Kandil'de çok ciddi anlamda doğalgaz ve petrol rezervlerinin olduğu ve orayı PKK'lı teröristlerin kamp gibi kullandığı aldatmacasıyla bizi götürüyorlar. Türkiye, Silahlı kuvvetlerle beraber Kandil de önümüzdeki dönemde nasıl Suriye'ye girilmişse, belli bir derinliğe kadar Kandil'e de girilecek"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-01-25 16:59:51

ağzın dert görmesin, aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn