banner388

Mustafa Şentop: Milletvekili maaşı yüksek demek haksızlıktır

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, katıldığı bir televizyon programında milletvekili maaşları konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Şentop, "Milletvekili maaşının yüksek olduğunu düşünmek haksızlıktır" dedi.

Mustafa Şentop: Milletvekili maaşı yüksek demek haksızlıktır

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, katıldığı bir televizyon programında milletvekili maaşları konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Şentop, "Milletvekili maaşının yüksek olduğunu düşünmek haksızlıktır" dedi.

02 Ağustos 2019 Cuma 11:59
Mustafa Şentop: Milletvekili maaşı yüksek demek haksızlıktır

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Habertürk'te katıldığı televizyon programında milletvekilleri maaşıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunda milletvekilleri maaşına ilişkin yapılan eleştirilere cevap veren Şentop, yapılan eleştirilerin haksızlık olduğunu dile getirdi.

Milletvekillerinin bölgelerinde önemli harcamalar yaptığı belirten Şentop, milletvekillerinin ciddi giderlere sahip olduğunu söyledi.

Asgari ücret harcaması yapan bir kişinin milletvekillerine verilen maaşı çok görebileceğini belirten Şentop, "Milletvekilliği maaşını asgari ücretle ifade ederseniz milletvekilliğini asgari ücret düzeyindeki bir maaşla yaşayabilen varsa gelsin o zaman milletvekilliği yapsın" değerlendirmesinde bulundu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabri Çal 2019-08-02 12:34:24

Belli Miktara Kadar Ücretsiz İletişimin Ve Hizmetlerin Var Lokanta Berber Sağlık Merkezi Ek Olarakta Yolluk Var Maaş Haricindekiler Bizlerin asgeri ucretle Ancat Lokanta berber Sagliğa Ise Giderken Yol Parasinı veripte Geride Ne kalmasini Bekliyorsun Rahatlıktan Ne dedini Bilmiyorsun Konuşuyorsun seni Konuşturan Bu Halkada Yazıklar Olsun Senn O Makamda Layik Olmadiğın Para icin Yaptığın Zaten Tepkinden Belli Bu Paralari Birde Size Biz Ödüyoruz Kendimiz Soğan Ekmek Yiyip Devleti Yönetenlerin Karnini Bi Türlü Doyuramadık Artik Sizin Elinizde Olanları Biz Almaliyızki Yokluğu Anlayın Sizin Artık Biyerleriniz Kalkmış Durumda Yolsuzluktan Rahatlıktan.

Avatar
55 2019-08-02 12:40:31

Allahım yedirmesin Allah belanızı versın hepinizin

Avatar
Totti 2019-08-02 13:01:03

Kabul eden etmeyen kabul edilmiştir başka neyapiyonuz cebinizden yolmu yapıyonuz köprümü yapıyonuz dalga geçmeyin insanlarla

Avatar
^_^ 2019-08-02 12:19:10

yüzsüz. lokantada yemek sudan ucuz, iş yaptığınız yok. her gittiğiniz yerde izzet ikram, sağlık harcamaları bedava tüm operasyonlar, masrafınız yok lan masrafınız. nasıl geçinemiyorsunuz?
danışmanını maaşına çöken mi ararsın, şirketlere danışman olup ekstra gelir elde eden mi ararsın. ihalelerden nemalanan mı arasın. maaşla geçinemiyormuş. İSTİFA ET tutan mı var? koltuk doldurmaktan başka ne özelliğiniz var?
koca mecliste çalışan bir kaç vekil var Ömer Faruk Gergerlioğlu, Cihangir İslam ve Sezgin Tanrıkulu gibi gerisi boş

Avatar
Canik 55 2019-08-02 12:31:47

Tabii ki fırıncı Milletvekili olunca 1.50 TL'ye Asgari Ücretli olunca 25 kuruşa verirse ekmeği sonuna kadar haklısınız. Meclis lokantasında sizin 2 TL'ye yediğiniz etli yemek porsiyonu asgari ücretli dışarıda 25 TL ye yiyor. Gelişmiş hangi Ülkede sizlerin sahip olduğu Milletvekili imkanları var yapmayın lütfen. Dalga geçmeyin Aslınızla.

Avatar
Birol 2019-08-02 13:09:24

Biri bu adamı cimdiklesin millet ne durumda haberi varmı acaba

Avatar
Mayk 2019-08-02 13:14:41

Neyapiyomus milletvekilleri bölgesinde ciddi çalışmalarmi yapıyomuş ay sen bin yasa

Avatar
gözütok 2019-08-02 14:33:09

Allah daha çok versin doymazsınız siz, işçiyim 4.ayda %20 ve7.ayda %27 dilime giriyorum. sanki çok para kazanıyorum. millet 3 bin tl. ile ev geçindiriyor siz 20 bin tl. az diyorsunuz. yazık, başka bir şey demeyeyim.