banner388

Mansur Yavaş EYT mağdurları için harekete geçti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, EYT mağdurları için verdiği söz için harekete geçti. 

Mansur Yavaş EYT mağdurları için harekete geçti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, EYT mağdurları için verdiği söz için harekete geçti. 

27 Nisan 2019 Cumartesi 20:13
Mansur Yavaş EYT mağdurları için harekete geçti

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) seçim öncesi verdiği söz için harekete geçti. Yavaş, EYT mağdurlarının sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi.

TALİMAT VERDİ

Hukuk müşavirliğine bir yazı gönderen Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Sosyal Yardım Yönetmeliği'nde değişikliğin yapılmasını istedi. Yeniçağ’ın haberine göre Yavaş’ın, hukuk müşavirliğine gönderdiği yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Sosyal devlet ve sosyal belediyeceliğin de bir gereği olarak; 5510 sayılı SSGSS, 5534 Sayılı Emekli Sandığı Kanunu BAĞ-KUR kanunlarında genel sağlık sigortası kapsamında sağlık hizmetlerinden faydalanamayan kişilere hane bazında her türlü sosyal yardım ile hastane masrafları ve ilaç bakım giderleri bakımından desteklenmesi, sağlık hizmetlerinden faydalanabilmek adına rehberlik hizmetlerin sunulması ve 5510 sayılı kanunla belirlenen genel sağlık sigortası prim desteğinin 01.01.2020 tarihinden sonra kalkması halinde bu yardımların belediye bütçesinden ayrılan ödeneğe göre karşılanması hedeflenmiştir.” 

Son Güncelleme: 29.04.2019 11:54
Anahtar Kelimeler:
MağdurEYTMansur Yavaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zahit günay 2019-04-27 23:17:37

Karamandan sana çok teşekkürler.Sağolasın gönlümüz seninle.

Avatar
Feti 2019-04-28 13:27:36

Akp umut bile verenedi eyt lilere. Alay ettiler birde. Kendileri 45 yaşinda emekli okup eyt lilere asalak çift dikiş gibi laflar ettiker. Sonuçda milket oy vermeyincede başka hakaretker yok pkk li yok illet gibi. Bu halk eniste damat kayinço derken bikti. Fetöcü dediler tek sizde çikmadi fetöcüker öylemi. Herkez fetöcü sizler ak kaşiksiniz yersen. Memleket soğan patatese muhtaç edenler bize uzay vaat etmişlerdi oysa. Satilmadik ne fabrika liman vs kaldi. Avrupali araba fabrikalarinin araçlarini sattirmak için yaptirdigi yollar bizim gururumuz sadece....

Avatar
Ne yaptı 2019-04-28 05:38:37

Harekee geçti derken; Oturduğu kanepeden karşı kanepeye mi geçti ?

Avatar
kuntakinte 2019-04-27 21:29:53

yha çhp zihniyeti ey okumuş insanlar sizinle nasılda dalga geçiliyor göründe sizde bir şeyler yazın eyt mağdurları laz türk çerkez arap kürt afgan suriye müslüman hırıstiyan alman ingiliz yunan kıbrıslı rus kim olursa olsun bunları zaten masraflarını devlet karşılıyor ilaçlarını devlet veriyor siz hangi ülkeden bahsediyorsunuz siz türkiye de ne kadar geri kalmışsınız bu hizmezlerin hepsini devlet saten veriyor yazıklar olsun size şunu unutmayın ki Türkiye Türkiye den büyük yurt dışında ejnebiler bile ülkemizi seviyorken siz bu tür karalamalarla kendinizi rezil ediyorsunuz acıyorum size sadece kendinize gelin başkası olmayın artık bizde sizi muhalef adamı yerine koyup tekrar muhatap olalım üreticilik yönünüzü görelim adamı irrite etmeyin adam olun leeeeeeeeeen