Olay, Adana merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi Mavi Bulvarda meydana geldi. Sokak hayvanlarına beslemek için çöplerdeki ekmekleri toplayan bir site görevlisi İsa Kaplan, korkutucu bir durumla karşılaştı. Çöp konteynerinden içerisinde kağıda sarılı poşeti görüp alarak açan Kaplan, insan kafatasıyla karşılaştı. Başta tedirgin olan Kaplan, durumu polise bildirdi.

A W451353 02 1200X677

Olay yeri ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kafatasının bir çocuğa ait olabileceği değerlendirildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelenirken, kafatası da Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

A W451353 01 1200X677

Çevredeki bir sitede görevli olan Ramazan Zenginoğlu (58), “Kapıcı arkadaş çöpleri dökerken bekliyor. Köpeklere ekmek kırıntılarını vermek için alırken kafatası bulmuş. Beni çağırdı, bende yanına gittim. Baktım emin olamadım. Polisi aradık. Polisler geldi, o esnada kafatası olduğunu söylediler, bizde bu şekilde öğrendik”dedi.

A W451353 04 1200X677

PKK'nın silah bırakmasından sonra Bahçeli, Öcalan'a teşekkür etti: 'Şükranlarımı sunuyorum'
PKK'nın silah bırakmasından sonra Bahçeli, Öcalan'a teşekkür etti: 'Şükranlarımı sunuyorum'
İçeriği Görüntüle

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

A W451353 03 1200X677