banner388

Köy Halkı Canavar Nöbetinde

22 Küçükbaş Ve Büyükbaş Hayvanı Telef Eden Ne Olduğu Bilinmeyen Hayvan, Köy Halkına Korku Saldı

Köy Halkı Canavar Nöbetinde

22 Küçükbaş Ve Büyükbaş Hayvanı Telef Eden Ne Olduğu Bilinmeyen Hayvan, Köy Halkına Korku Saldı

04 Mayıs 2016 Çarşamba 11:22
Köy Halkı Canavar Nöbetinde
22 HAYVAN TELEF OLDU

İzmir’in Tire ilçesinin Boynuyğun mahallesinde iddialara göre büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar ne olduğu tespit edilemeyen bir yaratık tarafından telef edilmeye başlandı. Vatandaşların ifadelerine göre, 22 küçükbaş ve büyükbaş hayvan boyun kısmından saldırıya uğrayarak yaralandı. Yaralanan hayvanlar telef oldu. Canavar olduğu tahmin edilen esrarengiz hayvan, köylülerde paniğe neden olurken, bu durum nedeniyle köy sakinlerinden bazıları evlerinden çıkamaz oldu.
 
COŞKUN : 3 CANAVARI AYNI ANDA GÖRDÜM

Geçimini hayvancılıkla sağlayan köy sakinleri, av tüfeğiyle esrarengiz yaban hayvanı için nöbet tutmaya başladı. Ağıllarının önünde sabaha saatlerine kadar nöbet tutan kişilerden 84 yaşındaki Mustafa Coşkun'un anlattıkları da herkesi hayrete düşürdü. Yaratığı hiç bir şeye benzetemediğini söyleyen Coşkun, üç canavarı biranda gördüğünü iddia etti. Mahallede yaşayan diğer vatandaşlar da, yetkililere yardım çağrısı yaparak bu durumun önlenmesini istedi. Vatandaşların ifadelerine göre, gizemli hayvanın ne olduğu henüz tanımlanamadı.
Son Güncelleme: 11.06.2016 18:17
Anahtar Kelimeler:
TüfekCanavarHayvanKöy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.