banner388

Korkunç kaza: 2 ölü 33 yaralı

Samsun-İstanbul karayolunda seyir halindeki yolcu otobüsünün önce ağaçlara sonra ise beton duvara çarpması sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti 33 kişi ise yaralandı.

Korkunç kaza: 2 ölü 33 yaralı

Samsun-İstanbul karayolunda seyir halindeki yolcu otobüsünün önce ağaçlara sonra ise beton duvara çarpması sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti 33 kişi ise yaralandı.

28 Mart 2018 Çarşamba 09:25
Korkunç kaza: 2 ölü 33 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde seyir halinde bulunan yolcu otobüsünün önce ağaçlara sonradan bir işletmenin beton duvarına çarpması sonucunda yapılan ilk belirlemeler ile 2 kişi öldü 33 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre Trabzon’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsü Samsun-İstanbul karayolu istikametinde seyir ederken Özcan Abanoz’un kullandığı 61 S 1991 plakalı araç Çorum’un Osmancık ilçesinde Pınarlıtaş mevkiinde hakimiyeti kaybetmesi sonucunda araç kontrolünü kaybetti. Yolcu otobüsünün yoldan çıkması ile birlikte yol kenarında bulunan ağaçlara çarptıktan sonra hızını kaybetmeyip leblebi satışının yapıldığı bir tesisin beton duvarına çarparak durabildi.

Feci kazanın gerçekleştiği kazayı gören vatandaşlar olayı hemen polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Vatandaşların olayı bildirmelerinin üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve AFAD ekipleri gönderildi. Kaza sonucunda yolcu otobüsünün şoförü Özcan Abanoz ve otobüs muavini Hakan Ercanlı hayatını kaybetti. Kaza sonucunda yaralanan yolcular ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerden sonra Çorum ve Amasya’daki hastanelere sevk edildi.
 

Son Güncelleme: 28.03.2018 09:34
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun-İstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2018-03-28 10:15:46

Hemserimizin firması diye tercih ediyoruz,ancak son yıllarda kazaları yansıyor,muhtemelen şoför uyudu, Yazık günah, karayollari taş. Kan. Göre belli Saat araç kullanıp belli bir saat uyumak şart ama uyan yok.