banner388
banner390
banner410
banner408

Cin Çıkarma Seansıyla Tanınan Pelin Hürman'dan Olay Yaratacak Açıkalama: '' Abdestsiz Dolaşanların Kokusunu Alıyorum.''

Katıldığı bir televizyon programında yaptığı cin çıkarma seansı ile gündem olan Pelin Hürman, yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. işte haberin detayları...

banner269

Cin Çıkarma Seansıyla Tanınan Pelin Hürman'dan Olay Yaratacak Açıkalama: '' Abdestsiz Dolaşanların Kokusunu Alıyorum.''

Katıldığı bir televizyon programında yaptığı cin çıkarma seansı ile gündem olan Pelin Hürman, yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. işte haberin detayları...

07 Ağustos 2022 Pazar 15:22
Cin Çıkarma Seansıyla Tanınan Pelin Hürman'dan Olay Yaratacak Açıkalama: '' Abdestsiz Dolaşanların Kokusunu Alıyorum.''

Katıldığı bir televizyon programında yaptığı cin çıkarma seansı ile gündem olan Pelin Hürman, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Kendisinin metafizik uzmanı olarak tanıtan ve geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda canlı yayında cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Armağan Çağlayan'ın 'Zor Ama Yine De Sor' programına konuk olan Hürman, Abdestsiz, cünüp gezenlerin kokusunu almaya başladığını söyledi.

Hürman "Ben sufilerle çalışıyorum. Rahmani varlıklar. 1400 cin kavmini komutlandırabiliyorum" dedi Gündem olduğu konunun aslında herhangi bir cin çıkarma olayı olmadığını belirten Hürman, "Kendi kanalımda olsun, hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım çünkü ben öyle şeylere normalde karşıyım. Üfürükçülüğe karşıyım. Orada sadece insanların farkındalık kazanmasını sağladım. Başka türlü amacım yoktu. Bu donat olayı üzdü beni.

Bazı videolara çok güldüm ama çok da linç yedim çok da hakarete uğradım. Kişilik haklarıma saldırılar oldu. Namusuma saldırılar oldu. İlmim doğuştan gelmekte. Bunun bir okulu yok, bir öğrenimi yok. İnanan olur, inanmayan olur. Bunlar tartışılır. Herkes inanacak beni sevecek diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

RABBİNE SIĞINACAKSIN

Pelin Hürman "Size veya benzer alanlarda faaliyet gösteren kişilere "şarlatan" denilince ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: 

"Bir kere hocalık kavramı nedir? 'Hocayım' diyorlar muska yazıyorlar, okunmuş su veriyorlar, 'sirkeli sularla yıkan' diyorlar. Hoca camidedir. Hoca vaaz verir. Çoğu şarlatana evet ben de karşıyım. İnsanlar da benim için bu şekilde düşünebilir.

Çünkü o kadar çok bu piyasada böyle insanlar var ki dolandırılıyor. İnsanların çaresizliklerinden yararlanıyorlar. İşin içerisine en başta para girdiği zaman herkes benim için şarlatan ve bozguncudur çünkü bilemezsin ne olacağını yani.

İnsanları daha büyük bir kaosun içerisine sokuyorlar. Evet çoğu insan ruhsal durumu sıkıntıda olanlar. Bipolar olanlar var, narsist olanlar var, şizofren hastalığı olanlar var. Bunların hepsi tamamen doktorluk. Tabii ki Rabbine sığınacaksın ama tedavi bilimle olur. Ben 8 yıldan beri bu işin içerisindeyim." 

BENİM BİR FİYATIM YOK

Hürman ayrıca konuşmasında bakımlardan para almadığını belirterek, "Bedeninin içerisindeki kötü enerjiyi def etmeden asla ve asla para almıyorum. Herhangi bir büyü ve sihir olayı için aylarca ben uğraşıyorum ve bunun sonucunda o insanlar ferahlarlarsa kendileri ücret talep ediyor gönüllerinden ne koparsa. Öyle benim bir fiyatım yok" dedi.

"9 yaşında cinleri hissettiğinizi, karıncaların ayak seslerini duymaya başladığınızı söylediniz. Bununla ilgili aileniz nasıl bir yol izledi?" sorusuna yanıt veren Hürman, şu ifadeleri kullandı;

'Evet 9 yaşında rüya yoluyla hissetmeye başladım. Uykuyla uykusuzluk arasında korkutulmaya başladım. İlk yolumuz tabii ki psikiyatriste oldu. Ben çok psikiyatriste gittim. O zaman anlamıyorsun ki. Kalkıyorum “Nerede nerede” diye korkuyorum. 

Tuvalete gidemiyorum. 9 yaşımdan buluğ çağımı atlatana kadar hakikaten kendime gelemedim çünkü bana kavim kavim gözükmeye başladılar. En sonunda bir mahşer alanı oldu. Ateşten çevrelendim. Abdestsiz, cünüp gezenlerin kokusunu almaya başladım. 'A dedim ben kafayı yiyorum.' Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim.' 

Kaynak: İnternethaber.com

Son Güncelleme: 07.08.2022 15:28
Anahtar Kelimeler:
Pelin Hğrmançin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarik 2022-08-07 16:06:53

Bu kadın rahatsız, şovmen

Avatar
SakarHoca 2022-08-07 17:10:45

Koca kafa

Avatar
soley 2022-08-07 17:52:55

sıcak çok .rutubet

Avatar
Cabbar 2022-08-07 20:50:05

Uçan adam sabri benzeri klâsik türk vatandaşı işte.Çok çaresiz insanların uğrak yeri hayırda şerde Allahtandır islamiyette üfürükçü vb.şarlatanlara yer yoktur

Avatar
8.köydeN 2022-08-08 08:11:56

Paranın kokusudur o.

Avatar
Osman Şimşek 2022-08-08 09:40:08

4 4'lük psikoz.

Avatar
Totti 2022-08-08 15:00:27

Süper ya insanın içindeki kötü enerjiyi alıyor

Avatar
Sencer 2022-08-08 15:26:51

Çok güzel bi haber iste habercilik budur işte.