banner388

Atanamayan öğretmen çikolatacı açtı

Amasya'da resim öğretmeni Kurtcu, atanamayınca çikolatacı açtı.

Atanamayan öğretmen çikolatacı açtı

Amasya'da resim öğretmeni Kurtcu, atanamayınca çikolatacı açtı.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 10:44
Atanamayan öğretmen çikolatacı açtı

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümünden 2011 yılında mezun olan ve 7 yıl boyunca KPSS ile atanamayan Çorumlu öğretmen Neslihan Kurtcu, özel sektörde yatırım yaptı. KOSGEB desteği ile çikolata kutularını rengarenk tasarlayan Kurtcu, Amasya Akbilek Mahallesi'nde iş yeri açtı.

Kurtcu yaptığı açıklamada “Günümüz şartlarında atamamın olamayacağını kestirince bir şeyler yapmaya karar verdim. KOSGEB’e başvurdum. Projem kabul edilince iş yerimi kurdum. Çikolata kutularını kişiye özel tasarlıyorum. Renkleri, kutusu hepsi farklı oluyor” dedi.


 

Son Güncelleme: 14.05.2018 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2018-05-14 12:58:51

bu tip insanları çok görmek istiyoruz,ailelerin yanlış yönlendirmesi yüzünden oğlum kızım doktor ol mühendis ol amir ol memur ol vs 40 yaşına kadar okullara mecbur bırakılarak sonuç atanamayan eğitimli gençler.insan okumalı ve kendini geliştirmeli ama okuyunca işim kesin hazır devlet bana iş vermeli mantığı son derece yanlış ve anlamsız,bir anlamda herkes çiflik ağası olmak istiyor ama bu koyunu kim güdecek bu ineği kim sağacak....