banner388

24 Saat Açık Kütüphane

Kitap okumak isteyenlerin ya da sakin bir ortamda dersine çalışmak isteyenler için 24 saat açık bir kütüphane var

24 Saat Açık Kütüphane

Kitap okumak isteyenlerin ya da sakin bir ortamda dersine çalışmak isteyenler için 24 saat açık bir kütüphane var

25 Ocak 2017 Çarşamba 10:58
24 Saat Açık Kütüphane
Kitap okumak isteyenlerin ya da sakin bir ortamda dersine çalışmak isteyenler için 24 saat açık bir kütüphane var. Kütüphane açık olsun diye talep geldi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’de talebi kabul ederek kütüphaneyi 24 saat açık hale getirdi.
 
Bursa’da hizmet veren şehir kütüphanesi 24 saat açık. Kitap okumak isteyenlerin özellikle de sınavlara çalışan öğrenciler için büyük kolaylıklar sağlayan kütüphanenin gün boyu açık olması kullanıcıları oldukça memnun etti.
 
Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe Hacıoğlu, "Okuyucularımızın böyle bir ihtiyacı olduğunu fark eden başkanımızın talimatıyla kütüphanemizi 24 saat boyunca açık tutarak, gün içinde çalışan insanlar ve evinde verimli ders çalışma imkanı bulunmayan öğrenciler için uygun hale getirdik. Kütüphaneyi 24 saat açık hale getirdiğimizde önce sadece alt katı açık tutmak istedik, fakat gelen okuyucu sayısı beklediğimizden fazla olduğu için üst katı da hizmete açtık" şeklinde konuştu.
Bursa Şehir Kütüphanesi 1998 senesinde hizmete açıldı ve içerisinde 75 bin civarı eseri barındırıyor. 
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.