Olay, dün akşam Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Eyüp D., eşi E.D.’nin (36) evine gitti. Burada E.D.’ye hakaret edip, döven Eyüp D., daha sonra kendini ihbar etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.D., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Eyüp D. ise emniyete götürüldü.

E S I N I D O V E N S U P H E L I O L D U R M E D I M A M A Y A K I 603666 178594 1500X846

Samsun’da kuyumculara sahte altın satan 2 şüpheli suçüstü yakalandı Samsun’da kuyumculara sahte altın satan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Eyüp D., kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çekin, karımı öldürmedim ama öldüreceğim yakında” dedi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. 

Kaynak: DHA

E S I N I D O V E N S U P H E L I O L D U R M E D I M A M A Y A K I 603665 178594 1500X846