banner388

Üniversiteye KPSS’siz Memur Alımı Yapılacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne İŞKUR vasıtasıyla bulaşıkçı, temizlik görevlisi, destek personeli kadrolarında personel alımı yapılacak.

Üniversiteye KPSS’siz Memur Alımı Yapılacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne İŞKUR vasıtasıyla bulaşıkçı, temizlik görevlisi, destek personeli kadrolarında personel alımı yapılacak.

22 Ocak 2020 Çarşamba 15:24
Üniversiteye KPSS’siz Memur Alımı Yapılacak

Eğitim düzeyi en az lise mezunu olan kişilere şans kapısı açıldı. İŞKUR üzerinden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine bulaşıkçı, temizlik görevlisi, destek personeli kadrolarında çok sayıda personel alımları yapılacak.

FARKLI KADROLARDA PERSONEL ALIMI;

6 farklı ilandan ikişer tanesi bulaşıkçı ve temizlik kadrosunda olacak. Ortaöğretim mezunu olan adayların belirlenmesi kura yöntemi ile gerçekleştirilecek. Kura sonucunda 10 Şubat tarihinde adaylara mülakat yapılacak. Bu kadroda 2 temizlikçi alımı olacak.
Destek personeli alımları için 4 farklı ilan açıklandı. Elektrik, Otomotiv ve Makine Meslek Yüksek Okulu Ön lisans mezunu olan 1'er kişi işe alınacak iken en az lise mezunu adaylar içerisinde ise 1 kişi alınacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların TC. vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, atanmalarına engel bir sabıka kaydının olmaması, güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu almaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan maaş almıyor olmaları, deneme süresi 2 ay olarak belirlendi. Bu süre içerisinde başarısız olanlar için iş akdi feshedilebilecek.


 

Son Güncelleme: 22.01.2020 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2020-01-22 15:46:35

Torpil yani. Eskiden fetöcü olmayan işe giremezdi şimdide akp li olmayan giremiyor. Ne değişti gene adalet hukuk yok. Torpilsiz bulaşikci bile olunmuyor artik. Bir ülkede önce adalet hukuk olacak.

Misafir Avatar
ok 2020-01-23 11:06:19 @Murat

olduğu gibi doğru kardeşim. bu yorumu beğenmeyen çakal neyini beğenmedin bunun. doğru olduğu için mi.

Beğenmedim! (0)
Avatar
cıhan 2020-01-22 16:00:26

mustafa demıre gıdın akp rozetını takana ış verecem dıyor tayıp talımat vermış eyt cıkarmıyorlar işcıyı nasıl alacaklar her taraf dolu emeklı olacak

Avatar
cem 2020-01-23 11:14:20

torpillin varsa heryerde işvar yoksa boşa başvurmayın.