banner388
banner390
banner410
banner408

Bakanlık 8 bin 772 TL maaşla personel alımı yapacak

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 bin 772 TL maaşla personel alımı yapılacak. İşte personel alımına dair detaylar...

banner269

Bakanlık 8 bin 772 TL maaşla personel alımı yapacak

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 bin 772 TL maaşla personel alımı yapılacak. İşte personel alımına dair detaylar...

14 Eylül 2021 Salı 10:00
Bakanlık 8 bin 772 TL maaşla personel alımı yapacak

Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı 8 Bin 772 TL maaşlı kamu personeli alımı için ilan açıklaması yapıldı. Bakanlık personel alımında başvurular bugün başladı. 24 Eylül 2021 tarihi başvuru son tarihi.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 18 kişinin bakanlık merkez teşkilatı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünde çalıştırılacağı ve adayların tamamının 2020 KPSS puan sıralaması sırasına göre seçileceği açıklandı. Alınacak personeller Mühendis ünvanı ile alınacaklar.

60 KPSS İLE PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı 18 Mühendis alımında adayların 2020 KPSS P3 puanının en az 60 olması,

MEMURİYET GENEL ŞARTLARINI TAŞIMALARI

Lisans Bilgisayar, Bilgisayar Yazılım, Bilgisayar Sistemleri, Bilişim Sistemleri, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Yazılım, Endüstri, Endüstri ve sistem, Adli Bilişim veya Matematik Mühendislikleri bolüm mezunu olmaları şartları ve haberimiz ekinde başvuru kılavuzunda belirtilen özel bilgisayar teknik konuları üzerine sertifika ve benzeri yetkinliklerin adaylarda bulunması gerekmete olduğundan başvuru kılavuzunu ayrıntılı inceleyin.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Adalet yeni personel alımı başvuruları bugün başladı ve şartları taşıyan bütün mühendis adaylarının 24 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını e devlet üzerinden Adalet Bakanlığı-Kariyer Kapısı ve kursiyer kapısı isealimkariyerkapisi.cibiko.gov.tr adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:  kamupersonelialim.com

Son Güncelleme: 29.09.2021 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.