banner388

Bakanlığa en az lise mezunu personel alımı yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanı ile lise, ön lisans ve lisans mezunları arasından personel alımı yapacağını duyurdu. 

Bakanlığa en az lise mezunu personel alımı yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanı ile lise, ön lisans ve lisans mezunları arasından personel alımı yapacağını duyurdu. 

20 Mayıs 2021 Perşembe 11:15
Bakanlığa en az lise mezunu personel alımı yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı'na personel alımı yapılacağına dair ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

İlgili ilanda; İç Denetçi, Avukat, Uzman,  Büro Görevlisi, Büro Memuru,  Teknisyen, Temizlikçi, Evrak Görevlisi, Mihmandar, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Şoför unvanlarında alım yapılacağı belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuruların 20 Mayıs'ta başlayacağı, 4 Haziran'da sona ereceğine dikkat çekilen duyuruda, başvuruların https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden alınacağı kaydedildi. Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar ile özel şartlar şu şekilde: 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (3) numaralı alt bendi dışındaki alt bentlerinde belirtilen genel şartları taşımaları, son
başvuru tarihi itibarıyla özel şartlarda belirtilen bölümlerden mezun olmaları,
Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları durumunda denkliği YÖK tarafından tasdik edilmiş diploma veya geçici mezuniyet belgesine sahip olmaları, gerekmektedir.
Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hallerinin bulunmaması. (Teknik Personel) 4. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2019-2020 yıllarında
yapılan, Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) Grubu puan şartı mevcut olup; lisans mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP3, ön lisans mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP93, ortaöğretim mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP94 puan türlerinden asgari 70 ve daha yukarı puan almak,
Tüm unvanlar için son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.