banner388

POMEM 20. dönem sınav sonuçları açıklandı! (Polislik sınavı sonuçları)

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 20. dönem sınav sonuçları açıklandı.

POMEM 20. dönem sınav sonuçları açıklandı! (Polislik sınavı sonuçları)

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 20. dönem sınav sonuçları açıklandı.

07 Temmuz 2017 Cuma 09:55
POMEM 20. dönem sınav sonuçları açıklandı! (Polislik sınavı sonuçları)

POMEM 20. dönem sınav sonuçları açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından üniversite mezunu adaylar arasından polis memuru adayı öğrenci alımı için yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sonuçları adayların erişimine açıldı.


Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan yazılı açıklamada, Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitime alınacak polis memuru adayları sayısına göre sınavda başarılı olan 7 bin 423 erkek ile bin kadın, toplam 8 bin 423 asıl adayın belirlendiği ifade edildi.


Adaylar, sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün egm.gov.tr internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının pa.edu.tr internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek.


POMEM sonuçları ile ilgili yapılan açıklamada, "Asıl olarak sınavı kazanan adayların POMEM’e geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağrılacak. Asıl olarak başarılı olan adaylar, intibak eğitiminin başlayacağı 11 Temmuz Salı günü saat 17.00’ye kadar planlandıkları POMEM’lerde hazır bulunacaklar" ifadeleri yer aldı. 

Son Güncelleme: 07.07.2017 11:07
Anahtar Kelimeler:
Pomem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.