Burdur’un Gölhisar ilçesinde Yamadı Gölü kenarındaki sazlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı.

Tırın dorsesinin çarptığı otomobil şarampole savruldu: 4 yaralı
Tırın dorsesinin çarptığı otomobil şarampole savruldu: 4 yaralı
İçeriği Görüntüle

Yangın, saat 20.00 sıralarında Gölhisar ilçesindeki Yamadı Gölü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, göl kenarındaki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sazlıkların kuru olması nedeniyle yangın hızla büyüyerek göl kenarının büyük bir kısmını etkisi altına aldı.

İhbar üzerine bölgeye, itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, vatandaşların da desteğiyle yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı