Takım kaptanı Zeki Yavru Varşova maçı için neler söyledi?
Takım kaptanı Zeki Yavru Varşova maçı için neler söyledi?
İçeriği Görüntüle

Samsunspor Haber - Samsunsporumuz geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de 3. sırayı alarak Avrupa kupaları vizesi almasının ardından tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Konferans Ligi'nin ilk müsabakasında bugün Polonya temsilcisi Legia Varşova'ya konuk olacak. Polonya'nın başkenti Varşova'da Marshall Jozef Pilsudski Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Tarihi karşılaşma, TRT 1 ve tabii platformun'dan canlı olarak yayımlanacak.

HEYECAN DORUKTA

Müsabakada Fransa Futbol Federasyonundan Jeremie Pignard düdük çalacak. Pignard'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Aurelien Drouet ve Alexis Auger üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Marc Bollengier olacak. Konferans Ligi'ne kadro bildirimden sonra transfer edilen Cherif Ndiaye ve Eyüp Aydın, kurallar gereği Legia Varşova karşılaşmasında kadroda yer almayacak.

ÖNEMLİ EKSİKLER

Kırmızı beyazlı ekipte Ebrima Ceesay, Emre Kılınç, Soner Aydoğdu, Bedirhan Çetin ve Afonso Sousa da sakatlıkları nedeniyle Polonya temsilcisi karşısında forma giyemeyecek. Kırmızı-Şimşeklerde tek hedef, Polonya'daki tarihi randevudan zaferle ayrılarak, ülke puanına katkıda bulunmak.