banner388

Sosyal medyaya düzenleme geliyor! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekim ayı ile birlikte sosyal medyaya yönelik çalışma yürütüleceğini açıkladı.

Sosyal medyaya düzenleme geliyor! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekim ayı ile birlikte sosyal medyaya yönelik çalışma yürütüleceğini açıkladı.

21 Temmuz 2021 Çarşamba 19:37
Sosyal medyaya düzenleme geliyor! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada sosyal medyaya ilişkin düzenleme yapılacağını ifade etti.

Gazetecilerin "Medya ve sosyal medyada yer alan yalan haberlerle ilgili ciddi cezai müeyyide öngören bir yasa çalışmanız var mı?" sorusu üzerine Erdoğan, şu yanıtı verdi:

"Büyük Millet Meclisi'miz sosyal medya ile alakalı bir yasa geçirdi. Fakat bu yasanın devamında özellikle yalan terörü hususunda bir adım daha atılması gerekiyor. Bu konuda da yaptığımız bir çalışma var.

MECLİSTE ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK

Uluslararası alanda özellikle bu yalan teröründe ne tür adımlar atılıyor, ne tür düzenlemeler, ne tür müeyyideler getiriliyor, karşılaştırmalı bir çalışma yaptık. Ekim ayından itibaren bununla ilgili de Meclis'te bir çalışma yürütülecek.

MUHALEFETE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Fakat sorun bizim açımızdan çok daha can yakıcı. Çünkü bizdeki muhalefet partisi bu yalan terörünü siyasetinin tek malzemesi yapmış durumda. Dolayısıyla bizdeki durum çok daha ciddi ve demokrasimiz adına çok daha büyük bir tehdit. Daha fazla katlanamayız. Çünkü bu da bir terör. Onun için üzerine gitmemiz lazım."

Anahtar Kelimeler:
Sosyal MedyaDüzenleme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-07-22 02:56:54

Erdoğan rejimi seçim öncesi sansüre hız verdi, dunyada en fazla gazetciyi cezaevine atan, onun bunun parasına fetocu iftirasıyla çöken rejimden inşAllah kurtulacağız