banner388
banner390
banner410
banner408

Facebook’ta ilginç istatistik

Facebook, en fazla tercih edilen sosyal medya sitesi olarak kendini gösteriyor.

banner269

Facebook’ta ilginç istatistik

Facebook, en fazla tercih edilen sosyal medya sitesi olarak kendini gösteriyor.

11 Nisan 2017 Salı 11:10
Facebook’ta ilginç istatistik

Tercih edilmesinin sebepleri arasında da söz konusu sosyal medya sitesinde yer alan özelliklerin sürekli olarak güncellenmesi ve bu özelliklere yenileri eklenmesi olarak gösteriliyor. Facebook’ta yer alan canlı yayın uygulamasına dayalı olarak da ortaya ilginç istatistikler çıkarken; bu özelliği hemen hemen her sosyal medya kullanıcısının tercih ettiği seçenekler arasında yer aldığı da söylenebiliyor.

Facebook’ta yer alan canlı video unsurlarının genel videolar ile değerlendirilmesi durumunda; canlı yayınların diğer videoların %20’lik dilimini meydana getirdiği de söylenebiliyor. Böylelikle sosyal medya platformlarının en ilgi çekicisi olan Facebook’ta yer alan canlı yayın uygulamasının herkes tarafından tercih edilen ve etkili bir biçimde kullanılan uygulama olarak kendini göstermesi bekleniyor. Canlı yayın işleminde Meerkat adlı program ile çalışmaya başlayan Facebook; bu çalışmasının meyvelerini toplamaya da devam ediyor.

Son Güncelleme: 11.04.2017 11:15
Anahtar Kelimeler:
Facebook
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.