Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'de son 3 yılda Beşiktaş'ı yenemediklerini ancak o senenin bu sene olduğunu söyledi.
Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Biz çıkıp topumuzu oynayacağız. Hedefimiz net: 3 puan! Üzüldüğüm tek şey, üç yıldır Süper Lig’deyim ve Beşiktaş’ı bir türlü yenemedik. Bu sene gerçekten ‘o sene’ olacak gibi hissediyorum. Beşiktaş’ın içi karışık, Orkun cezalı, Rafa da büyük ihtimalle oynamayacak. Bunlar bizim için bir avantaj. Bu sezon ligdeki rakiplerimiz Beşiktaş ve Trabzonspor."

Samsunspor–Fenerbahçe Süper Kupa Maçı
Samsunspor–Fenerbahçe Süper Kupa Maçı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 11 21 At 14.39.55

YANLIŞ TRANSFER TAKIMI ÇILDIRTABİLİR

Başkan Yıldırım, "Sezon başında dört büyüklerle oynayacağımız maçlar için özel bir prim belirlemiştik. Bu maçta da o prim geçerli olacak. Devre arasında bir kaleci dışında transfer yapmayı düşünmüyoruz. Onun dışında kadroyu bozmak istemiyorum. Kadromuz gerçekten iyi; yanlış bir transfer takımı çatırdatabilir. Takım içinde inanılmaz bir kardeşlik ortamı var. Devre arasında kimse iyi oyuncusunu vermez" dedi.