banner388

Zekeriyaköy'de Yasak Aşk Cinneti

Sarıyer Zekeriyaköy'de evli ve 1 çocuk sahibi adam, yasak aşk yaşadığı yabancı uyruklu kadını ayrılmak istemesi üzerine tabanca ile yaraladıktan sonra kafasına sıkarak intihar etti.

Zekeriyaköy'de Yasak Aşk Cinneti

Sarıyer Zekeriyaköy'de evli ve 1 çocuk sahibi adam, yasak aşk yaşadığı yabancı uyruklu kadını ayrılmak istemesi üzerine tabanca ile yaraladıktan sonra kafasına sıkarak intihar etti.

09 Mayıs 2016 Pazartesi 19:27
Zekeriyaköy'de Yasak Aşk Cinneti

Cinayet, Saat 13.00 sıralarında Sarıyer Zekeriyaköy 5. Cadde üzerindeki bir terzi dükkanında gerçekleşti. Öğrenilen bilgilere göre, evli ve 1 çocuk babası, ayakkabı tamircisi Salih Karaevli (48), bir süre önce boşanan, 3 çocuk annesi Moldova uyruklu Tatiana Podaru (32) ile ilişki yaşamaya başladı. İlişkileri devam ettiği süre içerisinde Karaevli, Podaru'ya evlilik teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Podaru bir süre sonra Karaevli'nin evli ve çocuğu olduğunu anladı. Bunun üzerine Karaevli'den ayrılan Podaru, ilişkisini keserek irtibatını kopardı.

TERZİDE YAKALADI HESAP SORDU
Olayın ardından tüm çabalarına karşılık Podaru'ya ulaşamayan Karaevli, onun Zekeriyaköy’deki bir iş merkezinde bulunan terzi dükkanında olduğunu tespit etti. Bunun üzerine belinde tabanca ve valizle dükkana giren Karaevli, içerideki Podaru'ya bağırmaya başladı. Podaru'nun kendisine evli olduğunu söylemesinden sonra bu durumu gururuna yediremeyen Karaevli, belindeki tabancayı çekti. Tabancayı Podaru'ya doğrultan Karaevli, tehdit etmeye başladı. Karaevli, tehditlere boyun eğmeyen Podaru’yu tabancayla kasığından vurdu. O sırada içeriden silah sesleri duyan dükkan sahibi Şükrü Yırtıcı içeriye girerek Karaevli’nin elini tuttu. Kargaşadan yararlanarak yaralı bir şekilde dışarıya kaçan Podaru’ya Karaevli ateş etmeye çalıştı ancak silahı tutukluluk yaptı. Dışarıdaki esnafın yardımıyla dükkandan uzaklaştırılan kadına ilk müdahaleyi çarşıdaki eczacılar yaptı.

ÖLDÜĞÜNÜ ZANNEDİP KAFASINA ATEŞ ETTİ
Kadının yaralı kurtulmasının sonrasında Podaru’nun öldüğünü zanneden Karaevli, dükkanın arka tarafına geçti. Buradan kimse yokken tabancayla kafasına ateş eden Salih Karaeevli, olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ise yaralı kadını ilk müdahalenin ardından ambulansla Acıbadem Maslak Hastanesi’ne götürerek tedavi altına aldı.

Olayın yaşandığı alana gelen polis, çarşıyı güvenlik önlemi amacıyla kapattı. Yaklaşık 5 saat boyunca dükkanda inceleme yapan polis, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak, delil aradı. Cumhuriyet savcısı ile yapılan incelemelerin sonrasında Karaevli’nin cenazesi cenaze aracına koyularak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, silahlı ve elinde valiz olduğu görülen adam terzi dükkanına giriyor. Buradan silah sesleri duyan dışarıdaki vatandaşlar ayağa kalkıyor. Bir süre sonra yaralı kadın koşarak dükkandan çıkıyor. Kadının yaralandığını gören çevredeki esnaf kadının koluna giriyor. Ardından kadın eczaneye götürülüyor.
Polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. 
 

Son Güncelleme: 09.05.2016 19:35
Anahtar Kelimeler:
CinayetYasak AşkSarıyer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.