banner388

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’dan Samsun’a getirdikleri uyuşturucu haplarla birlikte yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’dan Samsun’a getirdikleri uyuşturucu haplarla birlikte yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

29 Nisan 2016 Cuma 23:24
Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

Samsun’un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Kefeli Kavşağı’da gerçekleşen olayda. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarata karşılık durdurdukları ticari bir takside arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada sonucunda çanta içinde bulunan poşetlerde 4 bin 970 adet civarında extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olayda taksi içerisinde bulunan Ş.Ç.(27), R.Y.(24) ve C.B.(34) gözaltına alındılar. Yakalanan kişilerin Cedit Mahallesi’ndeki kiraladıkları evde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda  72 adet daha extacy uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan Ş.Ç. ve R.Y.’nin 4 ay önce de Atakum ilçesinde bir arkadaşları ile beraber  bin 63 adet extacy uyuşturucu haplarla yakalanıp tutuklanıp cezaevinden çıktıkları öğrenildi. Uyuşturucuların İstanbul’dan Samsun’da satmak için getirildiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Son Güncelleme: 29.04.2016 23:34
Anahtar Kelimeler:
SamsunUyuşturucuTaksiCedit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.