banner388

Okula Molotoflu Saldırı

Diyarbakır’da yüzleri maskeli grup, bir okula molotofkokteylleri ile saldırdı.

Okula Molotoflu Saldırı

Diyarbakır’da yüzleri maskeli grup, bir okula molotofkokteylleri ile saldırdı.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 23:22
Okula Molotoflu Saldırı

Öğrenilen bilgilere göre olay, merkez Bağlar ilçesi Cezaevi semtinde olan Mevlana Halit Ortaokulu’nda gerçekleşti. Yüzleri maskeli bir grup, saat 21.00 sıralarında daha önce hazırladıkları molotofkokteyllerini Mevlana Halit Ortaokulu’na fırlattı. Alevler anında okul girişini kaplarken, saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Okulda bulunan güvenlik görevlisi ve vatandaşlar alevlere ilk müdahalede bulunurken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak müdahalede bulundu.

Olay mahaliine sevk edilen güvenlik güçleri okulda delil çalışması yaptı. Okuldaki güvenlik görevlisinin yardım alan polis, ardından saldırganların teşhisi için güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
Polis saldırganların yakalanması için detaylı çalışma başlattı.
 

Son Güncelleme: 25.05.2016 23:28
Anahtar Kelimeler:
SaldırıOkulMolotof
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.