banner388

Lise Öğrencileri Boğuldu

Büyükçekmece'de denize giren 2 lise öğrencisi boğularak hayatını kaybetti.

Lise Öğrencileri Boğuldu

Büyükçekmece'de denize giren 2 lise öğrencisi boğularak hayatını kaybetti.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 20:43
Lise Öğrencileri Boğuldu

Olay Büyükçekmece'ye bağlı Celaliye beldesi sahilinde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, Selimpaşa’da bulunan bir öğrenci yurdunda kalan ve Silivri İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencileri Günay Tavlı ve Enes Yıldırım okul çıkışında 3 arkadaşıyla beraber deniz kıyısına geldiler. O esnada serinlemek amacıyla denize giren Tavlı ve Yıldırım bir müddet sonra bir anda çıkan dalgalar arasında kayboldular. Arkadaşlarının ve çevredeki vatandaşların uğraşlarına rağmen kurtarılamayan öğrenciler boğularak hayatlarını kaybettiler. İki gencin cesetleri çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen polisler tarafından cesetleri denizden çıkarılarak sahile getirildi.

Acı haberi alan gencin yakınları ve arkadaşları olay yerine akın etti. Yakınları sinir krizi geçirirken iki öğrencin cenazesi savcının incelemesinin sonrasında Adli Tıp Kurumuna götürüldü. 

Son Güncelleme: 25.05.2016 20:49
Anahtar Kelimeler:
öğrenciLiseBoğulma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.