banner388

Kocası Genç Kadını Benzin Döküp Yaktı

Mersin'de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakılan kadın, Adana'daki hastanede hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Kocası Genç Kadını Benzin Döküp Yaktı

Mersin'de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakılan kadın, Adana'daki hastanede hayatta kalma mücadelesi veriyor.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 11:09
Kocası Genç Kadını Benzin Döküp Yaktı

Alınan bilgiye göre, olay, Mersin’in Yenişehir ilçesinde 22 Mayıs 2016 günü meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Emine A.(25), 7 yıllık eşi Halil İbrahim A.'nın arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu satışı yaptığını öğrenince eşi ile tartıştı. Genç kadın eşine, “Seni babama söyleyeceğim. Bu işi yapma” diyerek uyardı. Bunun üzerine Halil İbrahim A, “Eğer söylersen babanı ve seni öldürürüm” söylemesi üzerine eşini tehdit etti. Babasının öldürülmesinden korkan Emine A, bu durumu sadece kız kardeşiyle paylaşması durumunda geçtiğimiz pazar gününde olan ikinci kattaki komşusu evin damına çıkmak istedi. Ancak damda uyuşturucu ekili olduğu için koca eşine kızması ile, "Buraya bizden başka kimse çıkamaz" diye bağırdı. Emine A ise "Yine burada pis işlerini yapıyorsun, bunu yapma" demesi üzerine eşiyle tartıştı. Çıkan kavgada ise Halil İbrahim A. evden ayrılarak akaryakıt istasyonuna gidip pet şişe ile benzin alıp evine gelen koca, evin her tarafına ve eşinin üzerine benzin dökmesi ile evini ateşe verdi. Genç kadın banyoya kaçarak kurtulmak istedi fakat öfkeli koca eşini banyodan çıkartıp çakmağı çakması ile eşini ve evini ateşe verdi. Koca daha sonrasında evdeki 2 yaşında olan çocuğunu ise kardeşine aldırıp evden kaçtı. Alevler içinde kalan kadının bağırma seslerine alt katta bulunan yakınları ve komşularının yetişmesi üzerine su dökülerek söndürülen Emine A. hastaneye kaldırıldı. Bu arada elleri yanan koca ise polis tarafından yakalanması ile o da hastaneye kaldırıldı.
Mersin’de götürüldükleri hastanede tedavi altına alınması sonucu karı koca daha sonra Adana'ya sevk edilerek genç kadın, özel bir hastaneye kocası ise devlet hastanesine gönderildi. Kızının vücudunun yüzde 65’inin yandığını söyleyen baba Abdülkadir A. “Kızım eşine uyuşturucu satmamasını, satarsa bana anlatacağını söylemiş. Bu kez kızımı ve beni öldürmekle tehdit etmiş. Olay günü yanında kardeşi Salih A. ile benzin almış. Kardeşi engel olmamış. Kızım şimdi ölümle pençeleşiyor. Kızımı bu hale getiren kişinin cezalandırılmasını istiyorum. Hiç mi çocuklarına acımadın? O çocuklar annesiz ne yapacak? Bu hayvana bile yapılmaz. Kızımın hayati tehlikesi var” söyleyerek belirtti.
Halil İbrahim A.'nın ise Adana’da tedavisi devam ederken polise verdiği ifadede eşini yaktığını kabul etmesi ile uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 11:29
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuBenzinKocaKarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.