banner388

Evin çatısına düşen yıldırım korkuttu

Evin çatısına düşen yıldırım yangına neden oldu.

Evin çatısına düşen yıldırım korkuttu

Evin çatısına düşen yıldırım yangına neden oldu.

12 Temmuz 2019 Cuma 15:08
Evin çatısına düşen yıldırım korkuttu

Dün akşam saatlerinde bir evin çatısına yıldırım düştü. Ordu’nun Taşbaşı Mahallesi’nde yaşanan olayda yıldırım 3 katlı bir binanın çatısına isabet etti. Eve düşen yıldırım yangın paniğine neden oldu. Vatandaşların durumu bildirmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Yangında fenalaşan yaşlı bir kadın olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yangınla ilgili incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören sağanak yağışlara karşı gerekli tedbirlerin alındığını ve bölgede çalışmalar yapıldığın söyledi. Can kaybı olmamasının teselli edici olduğunu belirten Tören, kent merkezinde daha ciddi bir durum yaşanmadığını ifade etti.
 

Anahtar Kelimeler:
OrduYangınYıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.