banner388

Çorum'da İki Ayrı Kaza: 7 Yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Çorum'da İki Ayrı Kaza: 7 Yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

09 Mayıs 2016 Pazartesi 17:31
Çorum'da İki Ayrı Kaza: 7 Yaralı

Öğrenilen bilgiye göre, ilk kaza Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 7. kilometresinde gerçekleşti. Sungurlu'dan Ankara istikametine gitmekte olan Y.D. (30) idaresindeki 35 GG 026 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte yolun solunda bulunan su kanalına yan yattı. Kazada otomobil sürücüsü Y.D. ile otomobilde yolcu olarak bulunan M.D.(48), C.D.(56) ve A.M.D.(1) yaralı olarak kurtuldular. Yaralılar, olay yerine çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

İkinci kaza da ise Sungurlu-Çorum Karayolunun 13. kilometresinde gerçekleşti. Sungurlu'dan Çorum istikametinde seyir halinde olan A.B.(27) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde orta refüje çarptı. Kazada otomobil sürücüsü A.B. ile otomobilde yolcu olan N.Ç.(38) ve H.Ç.(33) yaralandı. Yaralılar olay yerine gönderilen ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 
 

Son Güncelleme: 09.05.2016 17:37
Anahtar Kelimeler:
KazaçorumSungurlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.