banner388

44 Yaşındaki Şahsa, 23 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Verildi.

14 yaşındaki zeka geriliği olan kızla hem Antalya’da hem de Kayseri’de defalarca cinsel ilişkiye giren 44 yaşındaki şahıs, 23 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum edildi.

44 Yaşındaki Şahsa, 23 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Verildi.

14 yaşındaki zeka geriliği olan kızla hem Antalya’da hem de Kayseri’de defalarca cinsel ilişkiye giren 44 yaşındaki şahıs, 23 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum edildi.

09 Haziran 2016 Perşembe 21:08
44 Yaşındaki Şahsa, 23 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Verildi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşen davada tutuklu sanık A.B. ile tutuklu sanığın kardeşi tutuksuz sanık A.B. ve avukatlar hazır bulundular.

Mahkemede, mağdure H.S.D.’nin 15 yaşından küçük olduğuna dair rapor ile hafif derecede zeka geriliği olduğuna dair raporlar okunarak dosyaya konuldu. Cumhuriyet savcısının mütalaasında iddia edilen olay şöyle gerçekleşmiş:
"Sanık A.B., mağdure H.S.D. ile Antalya’da bir kafede tanıştı. Antalya’da bir eve giden ikili bir süre oturdu. Ardından sanık ikna yoluyla mağdure ile cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra mağdure H.S.D. ile Kayseri’ye gelen sanık, ağabeyinin Yeşil Mahalledeki evine gitti. Sanık burada da 15 yaşından küçük çocuk ile defalarca cinsel ilişkiye girdi. Polise yapılan şikayet üzerine tutuklanan sanık hakkında ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından dava açıldı." ifadeleri yer aldı.

Sanık A.B. mahkemede sorgu ve savunmasında "Bu mübarek günde oruçluyum. Kafam o kadar karışık ki ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Beraatımı talep etmekteyim" şeklinde konuştu.

Tutuklu sanığın kardeşi tutuksuz sanık A.B. ise, "Ağabeyim Antalya’dan bir kız ile gelince evleneceğini düşünerek eve aldık. Yaşının küçük olduğunu bilmiyorduk. Beraatımı talep ediyorum" şeklinde kendini savundu.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama neticesinde tutuklu sanık A.B.’ye ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 20 yıl, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan ise 3 yıl 8 ay olmak üzere toplam 23 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum etti. Tutuksuz sanık A.B.’ye ise küçük yaştaki çocuğu evine aldığı gerekçesiyle, ’çocuğa yönelik kişi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası mahkum etti.
Son Güncelleme: 09.06.2016 21:17
Anahtar Kelimeler:
HapisKayseriAntalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.